Polko_V Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Szukam osoby w okolicach Katowic u której mógłbym się wpiąć pod VAG, sprawdzić błędy i ewentualnie zrobić adaptacje przepustnicy. "takie żeczy tylko w erze" trzeba się pojawić co najmniej kilka razy na spocię nie trzeba można podjechać i zapłacić ...myśli, że jelenia poszuka:facepalm:akjam...dołączam się...wypocznij:wink:
zepol Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 a moge zapłacić przecież nie napisałem że szukam JELENIA żeby mi to zrobił za darmoche ogólnie byłoby miło i sympatycznie gdyby ktoś z was okazał się mechanikiem któremu dam zarobić bo niestety ale każdy u którego byłem coś spier... poczynając od upierdzielenia tapicerki smarem poprzez wymiane klocków na za duże kończąc na złej diagnozie usterki (wg mechanika poszła uszczelka pod głowicą a okazało się że pompa wody sie rozsypała)
Polko_V Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 ...nie no kolego...w 99% przypadków jest takie coś...: Przyjeżdza "nowy" aby podpięli Vag'a- usterka usunięta za dziękuje i słuch po nim zaginął...czyli więcej się już nie pojawił ...więc nie dziw się, że tak reakcja wśród Nas:wink: i pssytt:beer: ---------- Post dopisany at 20:54 ---------- Poprzedni post napisany at 20:52 ---------- ...ale oczywiście może jesteś wśród tego 1%??
Wandet15 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Nadzieja jest Kolego ja mam VCDSa ale nawet nie będę Ci oferował pomocy w VAGowaniu bo narazie jestem zielony
zepol Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 jesli faktycznie co wtorek o 19 spotykacie sie na muchowcu chętnie wpadne poznać przynajmniej garstke forum
Polko_V Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 no wpadaj wpadaj...świeża krew się zawsze przyda:grin:
pajda Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 jesli faktycznie co wtorek o 19 spotykacie sie na muchowcu chętnie wpadne poznać przynajmniej garstke forum zapraszamy
ucho.77 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 To psyt ---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ---------- jesli faktycznie co wtorek o 19 spotykacie sie na muchowcu chętnie wpadne poznać przynajmniej garstke forum Co wtorek muchowief a co niedziele na pogori ---------- Post dopisany at 21:29 ---------- Poprzedni post napisany at 21:27 ---------- Ewentualnie jak lubisz dobre miecho to Żory
Multis Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Wraca żona do domu, wchodzi z torbą zakupów do pokoju, wykłada mężowi piwo, zakąski... - A ty, kochanie, czemu meczu nie oglądasz? A może goloneczkę ci zrobić?- Mocno? - Nie bardzo. Reflektor, zderzak i maska. Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4
pajda Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 W końcu trochę chłodniej jutro o 20.30 bedzie gorącą na młynie o której jutro? jedziemy na te derby M-ce?
stanley Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 W końcu trochę chłodniej jutro o 20.30 bedzie gorącą na młynie o której jutro? jedziemy na te derby M-ce? zgadamy sie w ciągu dnia, może na derby też się uda
ucho.77 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Wraca żona do domu, wchodzi z torbą zakupów do pokoju, wykłada mężowi piwo, zakąski... - A ty, kochanie, czemu meczu nie oglądasz? A może goloneczkę ci zrobić?- Mocno? - Nie bardzo. Reflektor, zderzak i maska. Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4 Sylwia nie zatrybila:polew:
pajda Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Wraca żona do domu, wchodzi z torbą zakupów do pokoju, wykłada mężowi piwo, zakąski... - A ty, kochanie, czemu meczu nie oglądasz? A może goloneczkę ci zrobić?- Mocno? - Nie bardzo. Reflektor, zderzak i maska. Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4 Sylwia nie zatrybila:polew: powinna znać ten temat -> po twoim zderzaku
Multis Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zrobimy szkolenie . Ps. Zaś nie dotre we wtorek. 2 zmiana. Zresztą i tak bym musiał pożyczyć mniejsze:p Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4
stanley Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 dzisiaj zamówiłem tajle do wozidła, kolejny raz się potwierdza, że naprawy/wymiany w Audi zaczynają się od 600zł
pajda Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 dzisiaj zamówiłem tajle do wozidła, kolejny raz się potwierdza, że naprawy/wymiany w Audi zaczynają się od 600zł co to za tajle? jakies mody wieksze heble?
ucho.77 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 dzisiaj zamówiłem tajle do wozidła, kolejny raz się potwierdza, że naprawy/wymiany w Audi zaczynają się od 600zł co to za tajle? jakies mody wieksze heble? Olej i filtry w aso kupił ---------- Post dopisany at 22:03 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ---------- Discovery chanel:naughty:
stanley Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 dzisiaj zamówiłem tajle do wozidła, kolejny raz się potwierdza, że naprawy/wymiany w Audi zaczynają się od 600zł co to za tajle? jakies mody wieksze heble? większe heble już są i stykną a jeszcze większych nie potrzebuję Jak już robię klocki z tyłu, to od razu tarcze też wymienię, mając nowe tarcze dobrze jest wymienić łożyska ( bo wiocha wsadzać stare) A jak już auto wisi na podnośniku, to od razu wymienię osłony przegubów z przodu, bo guma juz niezaciekawie wygląda Naturalnie wszystko robione w ASO
Rekomendowane odpowiedzi