Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Ty Kędzior...tylko nie mów nikomu, że pytam ale kto to jest Adrenalina... ? ? ? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 hehe no nasza nowa koleżanka, we wtorek była pierwszy raz na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 a jak tam co żonka mówiła po sobocie? że jestem upośledzony i że nie powinienem pić :>[br]Dopisany: 05 Luty 2010, 20:14_________________________________________________ hehe no nasza nowa koleżanka, we wtorek była pierwszy raz na spocie dobra tylko nie mów nikomu, że pytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 hehe spoko to może zmień poprzedniego posta nom to ładnie cię podsumowała haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 hehe spoko to może zmień poprzedniego posta dobra :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 hmm chyba czas otworzyć kolejne piwko :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 niech Ci będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 ale ty uległy jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 ale ty uległy jesteś gej [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 20:31_________________________________________________i pijak na dodatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 ty jesteś pedzio nie pijak tylko degustator dobrych trunków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 ty jesteś pedzio nie pijak tylko degustator dobrych trunków ja już wiem jaki jest Twój ulubiony trunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 zimna wódka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 zimna wódka ja miałem na myśli co innego no ale nich Ci będzie ...geju a tak na powiażnie to co działasz ? piwko i chata czy jak ? ja mam w sumie chatę wolną to może wpadniesz :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 jak będzie Wola to moge wpaśc :gwizdanie: nom piwko w domku, jutro szkoła niechce mi się jak cholera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Violetta [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 20:42_________________________________________________Fioletka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 uczennica no co niefajna była z niej niunia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 one były dwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 one były dwie co? oo Miszka ty byłeś ze mną w damskim kiblu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 one były dwie co? oo Miszka ty byłeś ze mną w damskim kiblu? nie pamiętam ale pewnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 nom właśnie bo ja wiem że byłem tylko niepamiętałem z kim muhehehe pamiętam właśnie że tam wszedłem z kimś (z tobą) i z laskami jakimiś pogadałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi