Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 no i proponowałeś im gang bang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 i co zrobiliśmy to w 4-ke w toalecie? to ostro byłem pijany że niepamiętam muhehehe :gwizdanie: a tak na serio to szkoda że się niezgodziły jeśli im to proponowałem hehe widocznie były innej orientacji tak samo jak Wiola skoro potrafiły mi odmówic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 i co zrobiliśmy to w 4-ke w toalecie? to ostro byłem pijany że niepamiętam muhehehe :gwizdanie: a tak na serio to szkoda że się niezgodziły jeśli im to proponowałem hehe widocznie były innej orientacji tak samo jak Wiola skoro potrafiły mi odmówic w 6-tke było jeszcze 2 innych kolesi.... ja poszedłem z tymi laskami a Ty zostałeś z kolesiami( sam tak chciałeś) :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 twoje żarty są mało śmieszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 twoje żarty są mało śmieszne jakie żarty Kędzior jakie żarty [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 21:00_________________________________________________mam jedno piwo w lodówce dopije i idę w kime bo ogień tydzień był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 twoje żarty są mało śmieszne jakie żarty Kędzior jakie żarty oj doigrasz się doigrasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 sorry Kędzior teraz mi się przypomniało jak mówiłeś żebym nikomu nie mówił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 muhehehe dalej sobie grabisz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 muhehehe dalej sobie grabisz :gwizdanie: noooo zrobiłeś to Twoje padło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 chodzi ci o moją super hiper mega kozacka a4? jeszcze nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 i ten podkład muzyczny AUDI RS4(517hp) vs AUDI RS4(430hp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 dojeba*y filmik już dawno go widziałem dla mnie ta zielona jest masakryczna a widziałeś może to ? za niedługo będzie Stanley oczywiście z browarami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 kurna Felek aż się wiosny i lata nie mogę doczekać....ten lans B5 na alumach 17 cali wisz jak :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 21:17_________________________________________________ale mom bryka normalnie siam z niemców przywieziuna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 nom wim jak wim bo mam 17" alu ale planuje 18" wcisnąć ja też sam z niemcowni przywiozłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 dopijam drugie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 a ja na powoli hehe ze smakiem i kulturką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 a ja na powoli hehe ze smakiem i kulturką a co kur.. ja niby bez kulturki ???? kultura musi być...być...nooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 nie no niemiałem cię przecież na myśli :gwizdanie: ty litrowy ryju :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 :polew: :polew: :polew: :polew: kurna Kędzior zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 do dna :beer1: dobra otwarłem następne nieumiem się powstrzymać :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi