zepol Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 ooo zbiera sie ekipa może sie wybiore
stasiu1971 Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 ja będę czekał obok ławeczki z foto powyżej
zepol Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 ja se podjade i bede w aucie siedział na tym parkingu obok ławeczki
Arturoo Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 wyjdź jak człowiek do ludzi bo w Gliwicach też kiedyś jakiś ziom podjechał....mignął długimi i ................pojechał
stasiu1971 Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 no to do zobaczyska za parę minut
zepol Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 jak będę widział że ktoś jest to wyjde
krzysieksc83 Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 ---------- Post dopisany at 20:33 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ---------- Pany lata ktoś z was na Wrocek ? ja tam nie jechałem od dwóch lat a zmienił mi się trochę teren i tam będę pomykał, ile kosztuje auto bana ? da się jakoś omijać te bramki czy z każdego wjazdu się płaci ? jeśli nie autobaną to jak tam dojeżdżać, firma mi nie zwraca za autobany więc koszta trochę wysokie jak na codzienne podróże ???? 16,20 nie ma sensu omijać
oprych Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Pany lata ktoś z was na Wrocek ? ja tam nie jechałem od dwóch lat a zmienił mi się trochę teren i tam będę pomykał, ile kosztuje auto bana ? da się jakoś omijać te bramki czy z każdego wjazdu się płaci ? jeśli nie autobaną to jak tam dojeżdżać, firma mi nie zwraca za autobany więc koszta trochę wysokie jak na codzienne podróże ???? z Gliwic do wrocka masz 16.20zł maksymalną opłate, a omijać bramki oczywiście, że idzie, ale nie opłaca sie, stracisz w cholere czasu na wiochach Najlepiej zrobi ja se kupi miesięczny
stasiu1971 Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 no i po spocie było 6 osób , i kolega wyszedł z samochodu , pozdrawiam wszystkich obecnych i tych nie obecnych co nie dojechali
Miszka82 Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 ---------- Post dopisany at 20:33 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ---------- Pany lata ktoś z was na Wrocek ? ja tam nie jechałem od dwóch lat a zmienił mi się trochę teren i tam będę pomykał, ile kosztuje auto bana ? da się jakoś omijać te bramki czy z każdego wjazdu się płaci ? jeśli nie autobaną to jak tam dojeżdżać, firma mi nie zwraca za autobany więc koszta trochę wysokie jak na codzienne podróże ???? 16,20 nie ma sensu omijać taaa ale ja tą trasę od jutra będę robił dziennie a firma mi za to nie płaci więc sorry...same Caringtony tutaj widzę to masz jakieś 700zł a na akord nie muszę tamy być
krzysieksc83 Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 przelicz kilometry ipaliwobo morze okażesię żeskórka za wyprawkę?
Arturoo Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Miszka .....tempomacik i wio.....po wsiach szkoda paliwa i klocków negocjuj z szefem......choćby na faje
Arturoo Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 no to http://ocen-piwo.pl/upload/tyskie.png a ja płuczę takim paździerzem ---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ---------- ogień taki ,że nie mam pytań ---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 22:14 ---------- jutro dopiero na 16 ---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:14 ---------- pierd..ę sam więcej nie biorę na klatę.... ........mam dość do jutra ---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ---------- btw...szfagier przywiózł 2 sztuki....jedna możemy gdziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieś razem rozpracować
danielom Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 no to http://ocen-piwo.pl/upload/tyskie.png a ja płuczę takim paździerzem http://i2.pinger.pl/pgr335/80ec0e2b0012b5ad4c3afd7a/sliwowica_6.jpg ---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ---------- ogień taki ,że nie mam pytań ---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 22:14 ---------- jutro dopiero na 16 ---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:14 ---------- pierd..ę sam więcej nie biorę na klatę.... ........mam dość do jutra ---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ---------- btw...szfagier przywiózł 2 sztuki....jedna możemy gdziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieś razem rozpracować Ori śliwka nie jest zla ale nie z kielona Jakby co, mam dostep do oryginalnej Łąckiej
Miszka82 Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 przelicz kilometry ipaliwobo morze okażesię żeskórka za wyprawkę? paliwo mam no limit za free więc nie ważne dam sobie radę, pytanie było ile kosztuje autobana i w razie w jak ją ominąć, wasze fantazje jakby mnie nie interesują
Arturoo Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 przelicz kilometry ipaliwobo morze okażesię żeskórka za wyprawkę? paliwo mam no limit za free więc nie ważne dam sobie radę, pytanie było ile kosztuje autobana i w razie w jak ją ominąć, wasze fantazje jakby mnie nie interesują Twoje mnie również............. Asie nayabałem ---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 22:22 ---------- no to http://ocen-piwo.pl/upload/tyskie.png a ja płuczę takim paździerzem http://i2.pinger.pl/pgr335/80ec0e2b0012b5ad4c3afd7a/sliwowica_6.jpg ---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ---------- ogień taki ,że nie mam pytań ---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 22:14 ---------- jutro dopiero na 16 ---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:14 ---------- pierd..ę sam więcej nie biorę na klatę.... ........mam dość do jutra ---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ---------- btw...szfagier przywiózł 2 sztuki....jedna możemy gdziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieś razem rozpracować Ori śliwka nie jest zla ale nie z kielona Jakby co, mam dostep do oryginalnej Łąckiej .........więcej nie piszę......btw Mikołaj chodzi szóstego
addassko Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 :hi:z wieczora thx za spota - milo bylo poznac nowe twarze, a "stare" zobaczyc soprano gdyby krol`u byl to bym Ci kabla podrzucul
Kędzior Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 przelicz kilometry ipaliwobo morze okażesię żeskórka za wyprawkę? paliwo mam no limit za free więc nie ważne dam sobie radę, pytanie było ile kosztuje autobana i w razie w jak ją ominąć, wasze fantazje jakby mnie nie interesują wal autobana i nawet sie nie zastanawiaj, osobowka niewyjdzie cie drogo. niepamietam juz dokladnie ile placilem ale chyba cos ok16zl
Rekomendowane odpowiedzi