Arturoo Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 No chyba, że grill? Ja pod tel w robo.......a kiełbachę bym opierdzielił
stanley Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 pany, jutro scc !!! zielony parking z królikiem chyba cię straszy, ma być 20 st więć może zrobimy grilla okej, róbcie po za tym dlaczego decydujesz o tym gdzie sie spotykamy , bez jakiegokolwiek uzgodnienia bo jestem VIPem Możecie się odwołać do... kogo chcecie
pajda Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 pany, jutro scc !!! zielony parking z królikiem chyba cię straszy, ma być 20 st więć może zrobimy grilla okej, róbcie po za tym dlaczego decydujesz o tym gdzie sie spotykamy , bez jakiegokolwiek uzgodnienia bo jestem VIPem
stanley Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 pany, jutro scc !!! zielony parking z królikiem chyba cię straszy, ma być 20 st więć może zrobimy grilla okej, róbcie po za tym dlaczego decydujesz o tym gdzie sie spotykamy , bez jakiegokolwiek uzgodnienia bo jestem VIPem sorry, masz rację no właśnie
Arturoo Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 pany, jutro scc !!! zielony parking z królikiem chyba cię straszy, ma być 20 st więć może zrobimy grilla okej, róbcie po za tym dlaczego decydujesz o tym gdzie sie spotykamy , bez jakiegokolwiek uzgodnienia bo jestem VIPem sorry, masz rację ...
oprych Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 ja tez jestem za grillem moze bedziemy glosowac ---------- Post dopisany at 22:41 ---------- Poprzedni post napisany at 22:38 ---------- kebabami bedziemy sie obrzerac jak bedzie walilo sniegiem
krzysieksc83 Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 to może być ostatni grill tego sezonu:wink:
stanley Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 a chciecie wszyscy kuurwa bana ?
oprych Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 wal smialo a bede cie meczył pustymi sms-ami a jak nie to ja sie tam do ciebie na dzielnice przejde
stanley Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 wal smialo a bede cie meczył pustymi sms-ami a jak nie to ja sie tam do ciebie na dzielnice przejde nie masz do mnie nr :grin:
oprych Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 bys sie wdziwił - ja znikam narta kebabozercy
stanley Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 bys sie wdziwił - ja znikam narta kebabozercy jak co, to na domofonie trzeci guzik od dołu
krzysieksc83 Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 wal smialo a bede cie meczył pustymi sms-ami a jak nie to ja sie tam do ciebie na dzielnice przejde a po co na dzielnicę sam jutro przyjedzie na grilla:decayed:
akjam Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Siema z wieczora! Stanley dzięki! I co z żarnikami? Poszło. Zamówione Przy okazji rezanka żarniki pójdą do wymiany! pany, jutro scc !!! zielony parking z królikiem chyba cię straszy, ma być 20 st więć może zrobimy grilla No ja też tak mówię.
stanley Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 to jak już rozpalicie, to wklejcie zdjęcie na forum
Multis Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Soprano. Czemu nie, jak mi szlaufa nie rozwali to dojade, daj mi tylko znać czy tam gdzie zawsze czy kaj indziej. Ide w kimke Pochwalony
stanley Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Będziesz Stan jutro? pod SCC jak Basia nie będzie rodzić do będę ---------- Post dopisany at 23:34 ---------- Poprzedni post napisany at 23:31 ---------- Jak będzie pogoda i bedzie gryll to napiszcie
Rekomendowane odpowiedzi