Arturoo Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Będziesz Stan jutro? pod SCC jak Basia nie będzie rodzić do będę ---------- Post dopisany at 23:34 ---------- Poprzedni post napisany at 23:31 ---------- Jak będzie pogoda i bedzie gryll to napiszcie To Wy tak daleko już jesteście ???
pajda Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 także tego te k**wa co to za edytowanie wpisów to jaki plan? ja jestem za grillem
akjam Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 ---------- Post dopisany at 08:23 ---------- Poprzedni post napisany at 08:21 ---------- Zapomniałbym! KTO DZIŚ BĘDZIE?
stanley Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Krzysiek, Pajda - mam wasze tajle, tak więc szykować hajs na spocie
krzysieksc83 Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Krzysiek, Pajda - mam wasze tajle, tak więc szykować hajs na spocie to w takim razie ja mam pilny wyjazd w jedną stronę
pajda Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Krzysiek, Pajda - mam wasze tajle, tak więc szykować hajs na spocie na grillwoym spocie pany to jak robimy grilla? dziś ostatnia szansa
akjam Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Ja jestem za ale wyjdę trochę później z pracy niz planowałem...
pajda Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 PANY zostało uzgodnione z kolegą SOPRANO że robimy grilla !!! więć określać się kto będzie bo nie wiem ile kupić wusztów
akjam Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Ja będę ale około 20ej dopiero bo nie wyjdę niestety wcześniej z robo.
stanley Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 po ciemku robicie? bo nie wiem gdzie jechać
pajda Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 po ciemku robicie? bo nie wiem gdzie jechać Za zapachem wusztu ---------- Post dopisany at 19:00 ---------- Poprzedni post napisany at 18:57 ---------- Ja będę ale około 20ej dopiero bo nie wyjdę niestety wcześniej z robo. To naciskaj wykorzystają te 200 km Co tam spi pod maska, chyba że już polowe zdechlo
Rekomendowane odpowiedzi