stanley Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Ja w robo siedzę no i po urodzinkach parę głębszych było ale cisza tu ... PS. jaki wynik 0:0 Stan bYłem na meczu w Mysłowicach Kosztowy. aha niebieska dzielnica
stanley Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Przez 5 dni jeździłem od Ojca Toyotą jak dzisiaj wsiadłem do starej, poczciwej B5 - poczułem jakbym miał z 300KM i 600Nm
stanley Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 jeszcze 606 str i impreza
Maxito Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 dziś mi chcieli furacza skroić co za skurwiele. Na całe szczęście coś ich spłoszyło albo amatorzy z auta też nic nie zginęło.teraz muszę wkładkę wyminić.
stanley Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 dziś mi chcieli furacza skroić co za skurwiele. Na całe szczęście coś ich spłoszyło albo amatorzy z auta też nic nie zginęło.teraz muszę wkładkę wyminić. się okaże Max, fura już stoi u mnie czy zawiozłeś gdzieś indziej? Jak chcesz to dzwoń, siedzę sam w doma
Maxito Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 W poniedziałek ja odstawię bo nie kwalifikuje się do holowania. Na infolini mnie zagieła ze naxywacie się porsche dała mi jakiś nr do was jeast sens dzwonić czy odrazu przyjechać
Maxito Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Jutro sie zdzwonimy u mnie juzd spia a ja sie musze odstresowac JW jutro pogadamy
stanley Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Jutro sie zdzwonimy u mnie juzd spia a ja sie musze odstresowac JW jutro pogadamy
akjam Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 dziś mi chcieli furacza skroić co za skurwiele. Na całe szczęście coś ich spłoszyło albo amatorzy z auta też nic nie zginęło.teraz muszę wkładkę wyminić. Gdzuie chcieli CI ją zaebać? Pod chatą czy gdzieś na jakimś parkingu pod centrum handlowym?
ucho.77 Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Max dobrze że im się nie udało
Grzegorz.D Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Na Kochłowicach często znikały i jak widać znikają furmanki. Co za naród:facepalm:
Kanar Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 :hi:Max ważne że auto jest dalej u Ciebie
Rekomendowane odpowiedzi