akjam Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Może i latają ale są kuresko nudne
diman Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 która toyota ma 200KM ? Pokazywali przed chwila na tvn turbo toyote corolle podniesiana moc ze 155 do 190 kucy
akjam Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 która toyota ma 200KM ? No ta którą leciałeś na BT.
stanley Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 która toyota ma 200KM ? No ta którą leciałeś na BT. to z tych 200 chyba 150 zdechło
pajda Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 też bym wybrał toye , bo ten lexus porażkowy
Mario22 Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 też bym wybrał toye , bo ten lexus porażkowy Był zużyty jak prezerwatywy bo ostrym ruchańsku ... a toyota była ok ... i niepozorna a diabełek o masie 1200 kg ... Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk
Arturoo Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Może i latają ale są kuresko nudne właścicielowi lełonka tego nie wytłumaczysz która toyota ma 200KM ? No ta którą leciałeś na BT. Fater niezłą brykę upala na codzień
Mario22 Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Może i latają ale są kuresko nudne właścicielowi lełonka tego nie wytłumaczysz która toyota ma 200KM ? No ta którą leciałeś na BT. Fater niezłą brykę upala na codzień Srata tata .... ja tam swoje wiem... a środek jest nudny nawet w nowym lancerze ... a bezawaryjność i osiągi są spoko w porównaniu do tego b6 czy lexa ... z reszta artur oglądałeś wogóle zakup kontrolowany ???? ... no więc... Wysłane z telewizora Note2
Mario22 Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Proste... nie oglądał a sie odzywa byle mi doyebać ale jakoś mu nie wychodzi ... To b6 to był golas z ciulatym motorem a lex był zajechany ... a corolla była ciekawa w tym zestawieniu ...
pajda Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Proste... nie oglądał a sie odzywa byle mi doyebać ale jakoś mu nie wychodzi ... To b6 to był golas z ciulatym motorem a lex był zajechany ... a corolla była ciekawa w tym zestawieniu ... tzn chciałeś powiedzieć że b6 to by była dobra baza do rezania a nie tam golas od razu ale toya w tym zestawie wygrywa , mogli zamiast saba dać kia ceed która według mnie jest ciekawa opcją
Mario22 Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Proste... nie oglądał a sie odzywa byle mi doyebać ale jakoś mu nie wychodzi ... To b6 to był golas z ciulatym motorem a lex był zajechany ... a corolla była ciekawa w tym zestawieniu ... tzn chciałeś powiedzieć że b6 to by była dobra baza do rezania a nie tam golas od razu ale toya w tym zestawie wygrywa , mogli zamiast saba dać kia ceed która według mnie jest ciekawa opcją Noo saab jakoś wogóle mi nie przypadł ale nie nie mam jakiś argumentów na nie ... a wracając do corolki to bardzo lubie ten segment aut pseudo sportowych ... Wysłane z telewizora Note2
Arturoo Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Proste... nie oglądał a sie odzywa byle mi doyebać ale jakoś mu nie wychodzi ... To b6 to był golas z ciulatym motorem a lex był zajechany ... a corolla była ciekawa w tym zestawieniu ... nie ...nie oglądałem........ale też się nie spinam....doyebać nie miałem zamiaru....co najwyżej troszkę Ci ciśnienie dźwignąć ......byś mógł doczytać do końca ,a nie żebyś zasnął w międzyczasie ......... ....Mario luzik nie stresuj się tak....
Mario22 Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Proste... nie oglądał a sie odzywa byle mi doyebać ale jakoś mu nie wychodzi ... To b6 to był golas z ciulatym motorem a lex był zajechany ... a corolla była ciekawa w tym zestawieniu ... nie ...nie oglądałem........ale też się nie spinam....doyebać nie miałem zamiaru....co najwyżej troszkę Ci ciśnienie dźwignąć ......byś mógł doczytać do końca ,a nie żebyś zasnął w międzyczasie ......... ....Mario luzik nie stresuj się tak.... Przeprosiny przyjęte ... :D:D:D P.s. Znamy się już tak długo że wiesz że mnie się nie da obrazić ... Wysłane z telewizora Note2
Mario22 Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Elo Wysłane z telewizora Note2
Rekomendowane odpowiedzi