Marcin6 Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Pany, nie wiecie jak to jest: jak mam fotelik na przednim siedzieniu, mała ma z hakiem 2 lata - można ? ( pomijak fakt airbagu z przodu) A poza tym: za nią, na kanapie z tyłu - ledwo wchodzi nosidełko małego ....poducha z przodu off i jest ok wysłane z one v ok, czyli tak jak myślałem, a co z miejscem z tyłu ? Trza ciąć, spawać, szpachlować, aż do rozmiaru A6
Arturoo Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Pany, nie wiecie jak to jest: jak mam fotelik na przednim siedzieniu, mała ma z hakiem 2 lata - można ? ( pomijak fakt airbagu z przodu) A poza tym: za nią, na kanapie z tyłu - ledwo wchodzi nosidełko małego ....poducha z przodu off i jest ok wysłane z one v ok, czyli tak jak myślałem, a co z miejscem z tyłu ? Wymień na s6...tam nosidełko wchodzi wysłane z one v
stanley Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Pany, nie wiecie jak to jest: jak mam fotelik na przednim siedzieniu, mała ma z hakiem 2 lata - można ? ( pomijak fakt airbagu z przodu) A poza tym: za nią, na kanapie z tyłu - ledwo wchodzi nosidełko małego ....poducha z przodu off i jest ok wysłane z one v ok, czyli tak jak myślałem, a co z miejscem z tyłu ? Wymień na s6...tam nosidełko wchodzi wysłane z one v gdybym miał tylko wujka w Kuwejcie.... Piwko wypite, mozna iśc spać bo ok 4 pobudka na flaszkę dla Adasia
Multis Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Pany, nie wiecie jak to jest: jak mam fotelik na przednim siedzieniu, mała ma z hakiem 2 lata - można ? ( pomijak fakt airbagu z przodu) A poza tym: za nią, na kanapie z tyłu - ledwo wchodzi nosidełko małego Wlasnie temu zmienilem A4 na A6. Tapatalk
Mario22 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Sieemaaa Wysłane z telewizora Note2
pajda Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 pajda ,ucho minęli my sie ........ kaj, kiedy ??
ucho.77 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 ---------- Post dopisany at 10:57 ---------- Poprzedni post napisany at 10:52 ---------- pajda ,ucho minęli my sie ........ młody chciał jechać szybko do domu niestety
pajda Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 mam coś dla ciebie od Mirona, wczoraj mi przekazał w żorach ale chyba bede musiał załamać 1 zasade i otworzyć przesyłkę
zepol Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 wczoraj na POMie jeden dupny korek jeszcze mi na sam koniec peknal przewod hamulcowy i z muchowca na witosa jechalem 20hm/h hamujac recznym. dzieki bogu ze sytuacja miala miejsce na sam koniec jak wjechalem na muchowiec zeby sie odlac i nikogo nie bylo przede mna... fajne zachowanie jednego z POMowiczow ktory zauwazyl ze stoje na awaryjnych podjechal zapytal co sie stalo jak uslyszal ze jebny mi hamulce to zaproponowal holowawanie ale liczy sie gest
kamilus Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 za duzo swiatel, duza grupa sie potraciła
zepol Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 kamilus no bez sensu bylo to ze jak ktos wyjezdzal z pod swiatel to od razu piz*a w gaz... zamiast czekac na reszte. w ten sposob sie potracilem i zmienilem trase przejazdu po wyjezdzie z galerii katowickiej skrecilem w prawo a reszta za mna
Gość SpongeBob Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Czarna B5 avant z ramkami klubowymi SO cos tam dalej widziana dzisiaj w Bedzinie
kamilus Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 noo niby jedni na drugich mieli czekac a tu lipa, ja dwa razy wylecialem z trasy bo kierowalem sie poprostu za kims potem nagle typ seatem zjezdza na stacje i mowi ze sie zgubil a za nim sznur aut w tym ja ;d ps. granatowe 1.8 ? Chyba Cie widzialem jak robilem obchod z kulą jak doktor Hałs
Rekomendowane odpowiedzi