stanley Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Nie działa mi podświetlenie tablicy rej. Jakaś tam w środku nei świeci.... i się zastanawiam czy kupić chiniole po kosztach czy coś zainwestować i cieszyć sie efektem ....
Arturoo Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Kupiłem komplet do środka + postojówki (bez błędu) ale u Ciebie to chyba nie problem. Co do ceny to nie pamiętam ale około 150 zeta jak dobrze pamiętam... Musiałbym poszukać wiadomości od niego jak jeszcze mam. stanley....lukniesz sobie u mnie ....a potem Ci powiem za ile to zrobiłem ...porównasz do tego co ma Grzegorz ---------- Post dopisany at 23:21 ---------- Poprzedni post napisany at 23:14 ---------- Nie działa mi podświetlenie tablicy rej. Jakaś tam w środku nei świeci.... i się zastanawiam czy kupić chiniole po kosztach czy coś zainwestować i cieszyć sie efektem .... pewnie wygniło w środku...schemat.........szukaj całej blendy z lampkami....za 3-4 dychy powinieneś dostać
stanley Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Kupiłem komplet do środka + postojówki (bez błędu) ale u Ciebie to chyba nie problem. Co do ceny to nie pamiętam ale około 150 zeta jak dobrze pamiętam... Musiałbym poszukać wiadomości od niego jak jeszcze mam. stanley....lukniesz sobie u mnie ....a potem Ci powiem za ile to zrobiłem ...porównasz do tego co ma Grzegorz ---------- Post dopisany at 23:21 ---------- Poprzedni post napisany at 23:14 ---------- Nie działa mi podświetlenie tablicy rej. Jakaś tam w środku nei świeci.... i się zastanawiam czy kupić chiniole po kosztach czy coś zainwestować i cieszyć sie efektem .... pewnie wygniło w środku...schemat.........szukaj całej blendy z lampkami....za 3-4 dychy powinieneś dostać Ja mam u siebie wszędzie LEDy od jakiś 3 lat Ale to co sprzedaje ten Tomnik daje duże lepsze/ładniejsze światło... Lampki z tyłu mam ok - diody szlak trafił
akjam Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Diody na tył (podświetlenie tablicy) mam ORI z A5 .
stanley Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Diody na tył (podświetlenie tablicy) mam ORI z A5 . wiem
akjam Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 sie szlachta bawi No a jak. Diody na tył (podświetlenie tablicy) mam ORI z A5 . wiem
Rekomendowane odpowiedzi