Maxito Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 dogadaliście się ??? miszka ty już odstaw te bronki mylisz się kolego to że mi wódke stawiałeś nie oznacza że zostaliśmy kolegami chola chola :polew:
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 dogadaliście się ??? miszka ty już odstaw te bronki mylisz się kolego to że mi wódke stawiałeś nie oznacza że zostaliśmy kolegami chola chola :polew: to następnym razem Ty postawisz
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 dogadaliście się ??? miszka ty już odstaw te bronki mylisz się kolego to że mi wódke stawiałeś nie oznacza że zostaliśmy kolegami chola chola :polew: buhehehehe dobre Max dobreeeee mój znajomy zakupił a4 1.8 i mówi że od 4tys to nieźle wgniata w fotel :polew: piffffko sie skończyło?? yy tak ale nieidę żartowałem
Maxito Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 dogadaliście się ??? miszka ty już odstaw te bronki mylisz się kolego to że mi wódke stawiałeś nie oznacza że zostaliśmy kolegami chola chola :polew: to następnym razem Ty postawisz ale coś kiedyś wspominałeś że z nami sie juz nie napijesz czy jakoś tak...
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ta kolejna impreza wstępnie planowana na 6.03.2010 :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 dogadaliście się ??? miszka ty już odstaw te bronki mylisz się kolego to że mi wódke stawiałeś nie oznacza że zostaliśmy kolegami chola chola :polew: to następnym razem Ty postawisz ale coś kiedyś wspominałeś że z nami sie juz nie napijesz czy jakoś tak... z Wami nie ale z Toba tak
Maxito Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 i ten termin do końca mi nie pasuje lecz polak potrafi i coś wykombinuję [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 01:24_________________________________________________ dogadaliście się ??? miszka ty już odstaw te bronki mylisz się kolego to że mi wódke stawiałeś nie oznacza że zostaliśmy kolegami chola chola :polew: to następnym razem Ty postawisz ale coś kiedyś wspominałeś że z nami sie juz nie napijesz czy jakoś tak... z Wami nie ale z Toba tak ale pod jednym warunkiem się napijemy...
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 i ten termin do końca mi nie pasuje lecz polak potrafi i coś wykombinuję ja muszę sprawdzić czy czasem niemam w ten weekend szkoły, o ile jeszcze do niej będę chodził oczywiście termin jest jak najbardziej do obgadania żeby każdemu spasiło, motyw jest taki żeby to było w marcu :gwizdanie: albo nawet wcześniej ja nic przeciwko niemam
Maxito Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 zrobisz raz jeszcze numer ze sztućcami... :polew: :polew: :>
Adrenalina Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 spoko ale tym razem ich nie oddam słyszałam ze tam mają monitoring
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 spoko ale tym razem ich nie oddam słyszałam ze tam mają monitoring ale niemają bramek na metal :polew:
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 będzie wiekszy hard core bo wcześniej nie wiedziałem więc będzie jeszcze większa A........a
Maxito Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 spoko ale tym razem ich nie oddam :polew: :polew: a jednak po powrocie jednak wp***dol był " gdzie sztućce ??? to ja cie na wódke puszczam a ty nawet złamanego widelca nie możesz przynieść " :polew:
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 spoko ale tym razem ich nie oddam :polew: :polew: a jednak po powrocie jednak wp***dol był " gdzie sztućce ??? to ja cie na wódke puszczam a ty nawet złamanego widelca nie możesz przynieść " :polew: do kurtki wsadzałem 7 kompletów...wyciągnąłem 3 więc 4 zostały w kieszeni :polew:
Adrenalina Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 będzie wiekszy hard core bo wcześniej nie wiedziałem więc będzie jeszcze większa A........a grozisz mi???
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 spoko ale tym razem ich nie oddam :polew: :polew: a jednak po powrocie jednak wp***dol był " gdzie sztućce ??? to ja cie na wódke puszczam a ty nawet złamanego widelca nie możesz przynieść " :polew: muheheheheheehhehe taa teraz pewnie z kobietą przybędziesz hehe ciekawe czy przy niej też taki cfaniak jesteś
Maxito Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 spoko ale tym razem ich nie oddam :polew: :polew: a jednak po powrocie jednak wp***dol był " gdzie sztućce ??? to ja cie na wódke puszczam a ty nawet złamanego widelca nie możesz przynieść " :polew: do kurtki wsadzałem 7 kompletów...wyciągnąłem 3 więc 4 zostały w kieszeni :polew: :polew: i wybrnołeś z sytuacji
Rekomendowane odpowiedzi