Pucek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 to nic, ja spadam spać :gwizdanie: Dobranoc Laski
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Jeśli zaczniemy teraz odliczać to dobijemy do tych 800, no więc 746 tak to na gliwickich
Bulczas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 to nic, ja spadam spać :gwizdanie: Dobranoc Laski Narka
Maxito Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 tak np do 3 (czyli do walki) popisać i później znowu wieczorkiem i myślę że dało by rade, zobacz ile wczoraj było napisane i dzisiaj :gwizdanie: wiem dla chcącego nic trudnego kiedyś na poczatku jak spam nieszedł kogoś z gliwic podpuszczałem i spamowaliśmy na katowicach ale teraz widzę ekipa sie sama już jakoś kręci
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 trzymaj sie Pucuś Jeszcze młoda godzina 747 odliczamy nie dodajemy jak tak dalej pójdzie to będzie dzisiaj 800 hehehe :wallbash: kędzior nie wiem co za prochy łykasz bierz połowe albo zmień dostwcę :polew: 800 nie ma szans Max nie podkręcaj Kędziora mówisz tak łatwo go podpuścić hehe Max postaw flaszkę i bez podpuszczania się obejdzię ja też spadam --------> narka pipko
Bulczas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Ja tam się nie znam czy do przodu czy do tyłu Chyba coś było w tym soku co piłem :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 kędzior ale ja do walki bez jedzenia to nie wytrzymam w pierwszej rundzie polegne :polew:
Bulczas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 kędzior ale ja do walki bez jedzenia to nie wytrzymam w pierwszej rundzie polegne :polew: To tak jak gołota :polew:
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ja też lubie przy piciu coś wszamać wtedy potrafie sporo wychlać a np jak jestem na jakimś weselu no to jestem nie do zaje*ania wódka, jedzenie, taniec i wygłupy :> [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 02:00_________________________________________________ Ja tam się nie znam czy do przodu czy do tyłu Chyba coś było w tym soku co piłem :gwizdanie: to tak jak w city rocku hehe wszystko przez te soki :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Za niedługo brat się żeni więc się pobawię
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Za niedługo brat się żeni więc się pobawię hehe załatw nam wejściówki
Adrenalina Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Za niedługo brat się żeni więc się pobawię brat pitt??
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Za niedługo brat się żeni więc się pobawię brat pitt?? chyba za dużo filmów i alkoholu
Adrenalina Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 jakiego alkoholu??? ja na bezsenność cierpię ;(
Bulczas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Za niedługo brat się żeni więc się pobawię hehe załatw nam wejściówki Przywieziesz skrzynkę wódki i wchodzisz Za niedługo brat się żeni więc się pobawię brat pitt?? Da się załatwić :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Za niedługo brat się żeni więc się pobawię hehe załatw nam wejściówki Przywieziesz skrzynkę wódki i wchodzisz hehe ja raczej myślałem o wyniesieniu skrzynki wódki a nie o wnoszeniu :gwizdanie: jakiego alkoholu??? ja na bezsenność cierpię ;( chłop ci niedogadza czy coś :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 znalazł się specjalista od kobiet :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Na pewno na spota przywiozę jakaś weselną :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi