musti Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Stan wyskakujemy 9 gdzieś w miacho na % ?---------- Post dopisany at 20:03 ---------- Poprzedni post napisany at 20:03 ---------- Zerknij jutro mi ten numer jak możesz jakoś delikatnie możemy coś wypić no to gitara ja od 18 już będę dostępny jak coś
pajda Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Panowie, jutro i ja Was odwiedze - zapowiada się małe rezanko kiery u mnie I w związku z tym mam prośbe, może ktoś z Was zabrać kompa i kabel? Odwdzięcze się chłodnym browarkiem wezme tylko spisz co i kaj trzeba kodować ---------- Post dopisany at 20:20 ---------- Poprzedni post napisany at 20:19 ---------- Gołąb zaliczony , pełen relaksik
Majkel Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Panowie, jutro i ja Was odwiedze - zapowiada się małe rezanko kiery u mnie I w związku z tym mam prośbe, może ktoś z Was zabrać kompa i kabel? Odwdzięcze się chłodnym browarkiem wezme tylko spisz co i kaj trzeba kodować
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Stan wyskakujemy 9 gdzieś w miacho na % ?---------- Post dopisany at 20:03 ---------- Poprzedni post napisany at 20:03 ---------- Zerknij jutro mi ten numer jak możesz jakoś delikatnie możemy coś wypić no to gitara ja od 18 już będę dostępny jak coś gdzie masz hotel ?
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 http://a4-klub.pl/members/narty_jezusa-4674/
musti Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Stan wyskakujemy 9 gdzieś w miacho na % ?---------- Post dopisany at 20:03 ---------- Poprzedni post napisany at 20:03 ---------- Zerknij jutro mi ten numer jak możesz jakoś delikatnie możemy coś wypić no to gitara ja od 18 już będę dostępny jak coś gdzie masz hotel ? ul. Klimczoka czy coś takiego tak mi z roboty zarezerwowali
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Stan wyskakujemy 9 gdzieś w miacho na % ?---------- Post dopisany at 20:03 ---------- Poprzedni post napisany at 20:03 ---------- Zerknij jutro mi ten numer jak możesz jakoś delikatnie możemy coś wypić no to gitara ja od 18 już będę dostępny jak coś gdzie masz hotel ? ul. Klimczoka czy coś takiego tak mi z roboty zarezerwowali dzielnica cudów
musti Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Stan wyskakujemy 9 gdzieś w miacho na % ?---------- Post dopisany at 20:03 ---------- Poprzedni post napisany at 20:03 ---------- Zerknij jutro mi ten numer jak możesz jakoś delikatnie możemy coś wypić no to gitara ja od 18 już będę dostępny jak coś gdzie masz hotel ? ul. Klimczoka czy coś takiego tak mi z roboty zarezerwowali dzielnica cudów tzn ?
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Stan wyskakujemy 9 gdzieś w miacho na % ?---------- Post dopisany at 20:03 ---------- Poprzedni post napisany at 20:03 ---------- Zerknij jutro mi ten numer jak możesz jakoś delikatnie możemy coś wypić no to gitara ja od 18 już będę dostępny jak coś gdzie masz hotel ? ul. Klimczoka czy coś takiego tak mi z roboty zarezerwowali dzielnica cudów tzn ? na twoim miejscu to bym chodził z prezerwatywą w doopie ---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:36 ---------- taki żołnierski żarcik
musti Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Stan wyskakujemy 9 gdzieś w miacho na % ?---------- Post dopisany at 20:03 ---------- Poprzedni post napisany at 20:03 ---------- Zerknij jutro mi ten numer jak możesz jakoś delikatnie możemy coś wypić no to gitara ja od 18 już będę dostępny jak coś gdzie masz hotel ? ul. Klimczoka czy coś takiego tak mi z roboty zarezerwowali dzielnica cudów tzn ? na twoim miejscu to bym chodził z prezerwatywą w doopie ---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:36 ---------- taki żołnierski żarcik a ja słyszałem że bez gumy na miacho nie wychodź ślązaczki podobno lubią ten sport
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Stan wyskakujemy 9 gdzieś w miacho na % ?---------- Post dopisany at 20:03 ---------- Poprzedni post napisany at 20:03 ---------- Zerknij jutro mi ten numer jak możesz jakoś delikatnie możemy coś wypić no to gitara ja od 18 już będę dostępny jak coś gdzie masz hotel ? ul. Klimczoka czy coś takiego tak mi z roboty zarezerwowali dzielnica cudów tzn ? na twoim miejscu to bym chodził z prezerwatywą w doopie ---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:36 ---------- taki żołnierski żarcik a ja słyszałem że bez gumy na miacho nie wychodź ślązaczki podobno lubią ten sport wedle tego co pisze stanley.....dobrze prawisz.....tyle ,że to Ty będziesz celem.....nie myśl sobie ,że będziesz ...wybierał.....wymyślał......:polew::polew::polew:
Majkel Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Panowie, jutro i ja Was odwiedze - zapowiada się małe rezanko kiery u mnie I w związku z tym mam prośbe, może ktoś z Was zabrać kompa i kabel? Odwdzięcze się chłodnym browarkiem wezme tylko spisz co i kaj trzeba kodować wydrukowałem na wszelki wypadek jakby my z Tolkiem neta nie mieli całe kodowanie z tych dwóch wątków: http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-wymiana-modulu-kierownicy-tempomat-kierownice-multifunkcyjna-15393/ http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-instalacja-kierownicy-multifunkcyjnej-r8-tt-b7-19792/ Styknie?
pajda Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Panowie, jutro i ja Was odwiedze - zapowiada się małe rezanko kiery u mnie I w związku z tym mam prośbe, może ktoś z Was zabrać kompa i kabel? Odwdzięcze się chłodnym browarkiem wezme tylko spisz co i kaj trzeba kodować wydrukowałem na wszelki wypadek jakby my z Tolkiem neta nie mieli całe kodowanie z tych dwóch wątków: http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-wymiana-modulu-kierownicy-tempomat-kierownice-multifunkcyjna-15393/ http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-instalacja-kierownicy-multifunkcyjnej-r8-tt-b7-19792/ Styknie? damy rade w ten kebabowy dzień
akjam Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 No to dziś po tygodniach rozłąki chyba będzie Nas więcej na spociku?
Multis Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Tapatalk ---------- Post dopisany at 10:55 ---------- Poprzedni post napisany at 10:53 ---------- No to dziś po tygodniach rozłąki chyba będzie Nas więcej na spociku? Ja dzis druga zmiana. Akjam. Chyba trupek jeszcze polezy... Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi