akjam Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Hm... O której ruszasz do robo? Może bym dał radę dzisiaj to odebrać.
Multis Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 13:15. Lece na browar a potem w strone fiata Tapatalk
akjam Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 No to jak będę gdzieś w pobliżu i będę miał chwilę to się odezwę.
Multis Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Daj znac to go najwyzej do auta wciepne Tapatalk
Majkel Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja będę dzisiaj sporo przed czasem, na wpół do piątą jestem ugadany z Tolkiem na małe rezanko, więc jak komuś się będzie nudziło, to niech wpada wcześniej
tomaszstn Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja będę dzisiaj sporo przed czasem, na wpół do piątą jestem ugadany z Tolkiem na małe rezanko, więc jak komuś się będzie nudziło, to niech wpada wcześniej ale będziesz do końca?
Majkel Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja będę dzisiaj sporo przed czasem, na wpół do piątą jestem ugadany z Tolkiem na małe rezanko, więc jak komuś się będzie nudziło, to niech wpada wcześniej ale będziesz do końca? no jasne że poczekam na Katowiczanów wpadaj Tomek, a Dimanowi zadzwon pare minut przed spotem to nie odmówi, ja tak zawsze robie
tomaszstn Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja będę dzisiaj sporo przed czasem, na wpół do piątą jestem ugadany z Tolkiem na małe rezanko, więc jak komuś się będzie nudziło, to niech wpada wcześniej ale będziesz do końca? no jasne że poczekam na Katowiczanów wpadaj Tomek, a Dimanowi zadzwon pare minut przed spotem to nie odmówi, ja tak zawsze robie Będę pamiętał
diman Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja będę dzisiaj sporo przed czasem, na wpół do piątą jestem ugadany z Tolkiem na małe rezanko, więc jak komuś się będzie nudziło, to niech wpada wcześniej ale będziesz do końca? no jasne że poczekam na Katowiczanów wpadaj Tomek, a Dimanowi zadzwon pare minut przed spotem to nie odmówi, ja tak zawsze robie Menda:decayed:
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Dzieje się tu dzisiaj coś? .....................................................
tomaszstn Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 wpadaj Tomek, a Dimanowi zadzwon pare minut przed spotem to nie odmówi, ja tak zawsze robie No, niestety nie przyjadę, a takie chęci były na kebaba
talib1990 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Podjade za chwilke Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka
oprych Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 dzięki za kebaba Arturoo czy my jesteśmy rozliczeni za te naklejki
Majkel Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Wracając pół drogi bawiłem się rolkami na kierownicy Dzięki Panowie za spota, a Wam Pajda i Tolek za poświęcony czas :notworthy:
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 dzięki za kebaba Arturoo czy my jesteśmy rozliczeni za te naklejki yyyyyyyy ............a dałem Ci ?? bo nie pamiętam ??
Rekomendowane odpowiedzi