Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 a ja mam rower za 300zł a jeździ ja wasze za 5000zł no i tylko seria to jest :gwizdanie: dobrze gadasz to jest to samo co z furami, na ch***j mi b7 jak b5 też jeździ dobry przykład b7 mega porażka :polew:
Bulczas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Rafał mam mega super bojler i Wioli napewno się spodobał tylko się pewnie przy was wstydziła mi dac nr albo takie maja zasady że niemoże dawać w pracy mogłem poczekać aż skończy prace wtedy by mi dała napewno, nr telefonu oczywiścię :gwizdanie: ja mam jescze rower w komuni JOKO i śmiga elegancko :polew:
krolu Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 a ja mam rower za 300zł a jeździ ja wasze za 5000zł no i tylko seria to jest :gwizdanie: dobrze gadasz to jest to samo co z furami, na ch***j mi b7 jak b5 też jeździ właśnie :good: a nasze b5 nawet jeżdżą lepiej niż te ich b7 przekombinowane
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 a ja mam rower za 300zł a jeździ ja wasze za 5000zł no i tylko seria to jest :gwizdanie: dobrze gadasz to jest to samo co z furami, na ch***j mi b7 jak b5 też jeździ właśnie :good: a nasze b5 nawet jeżdżą lepiej niż te ich b7 przekombinowane
diman Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 a ja mam rower za 300zł a jeździ ja wasze za 5000zł no i tylko seria to jest :gwizdanie: dobrze gadasz to jest to samo co z furami, na ch***j mi b7 jak b5 też jeździ i to sie zgadza wziolem b7 tylko po to bo mi sie podobalo a tak bym pewnie b5 jezdzil w sedanie
krolu Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 to co we wtorek na spota każdy na rowerze wpada - no oprócz może dimana
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ja mam znajomych którzy są właśnie rowerowymi maniakami i maja sprzęty za 9tys i więcej ja na ich miejscu bym sobie wolał kupić jakiegoś crossa albo kolejną b5
Kanar Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ja bym się w sumie też na rower przeszedł.. to może we wtorek każdy weźmie rower do bagażnika i pojeździmy pod realem aaa zapomniałem że do sedanów sie nie mieści :polew:
Bulczas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Im nowsze tym bardziej się jebie :wallbash:[br]Dopisany: 07 Luty 2010, 15:58_________________________________________________ ja bym się w sumie też na rower przeszedł.. to może we wtorek każdy weźmie rower do bagażnika i pojeździmy pod realem aaa zapomniałem że do sedanów sie nie mieści :polew: Jak się popieści to się zmieści :kox:
krolu Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ja bym się w sumie też na rower przeszedł.. to może we wtorek każdy weźmie rower do bagażnika i pojeździmy pod realem aaa zapomniałem że do sedanów sie nie mieści :polew: jak się nie mieści - ja zrzucam koło w rowerze i wchodzi idealnie - nawet do wersji bez składanej kanapy
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ja bym się w sumie też na rower przeszedł.. to może we wtorek każdy weźmie rower do bagażnika i pojeździmy pod realem aaa zapomniałem że do sedanów sie nie mieści :polew: to wy na rowerach a ja będę biegał na zająca :polew: albo wezmę trójkołowca od siostry i będę się lansował
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 aaa zapomniałem że do sedanów sie nie mieści :polew: co ty dupcysz
diman Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 to co we wtorek na spota każdy na rowerze wpada - no oprócz może dimana dziki krolu ze bezemnie bo autobana to troche bym sie wlukl
Kanar Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ja bym się w sumie też na rower przeszedł.. to może we wtorek każdy weźmie rower do bagażnika i pojeździmy pod realem aaa zapomniałem że do sedanów sie nie mieści :polew: jak się nie mieści - ja zrzucam koło w rowerze i wchodzi idealnie - nawet do wersji bez składanej kanapy to na BMXie jeździsz?? szacun taaaa Kędzior to jest niezły pomysł na fote do pierwszego posta Wszyscy na rowerach i Ty na trójkołowcu
Bulczas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Kiedyś z olkusza zadupiałem po tej dwupasmowce bo nas z pociągu wyrzucili :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 taaaa Kędzior to jest niezły pomysł na fote do pierwszego posta Wszyscy na rowerach i Ty na trójkołowcu buehehehe już sobie wyobraziłem jak by wyglądało to zdjęcie :polew: na trójkołowcu Keżor jako prezes więc największy lansss muehehe tylko ciekawe na czym był by Maks trzeba by mu było coś pospawać mocnego
diman Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Kiedyś z olkusza zadupiałem po tej dwupasmowce bo nas z pociągu wyrzucili :gwizdanie: nie no autobana to jednak przesada ale jak cos sie skreci to ja pakuje do bagaznika moj ala rower i pojezdzimy
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 taaaa Kędzior to jest niezły pomysł na fote do pierwszego posta Wszyscy na rowerach i Ty na trójkołowcu buehehehe już sobie wyobraziłem jak by wyglądało to zdjęcie :polew: na trójkołowcu Keżor jako prezes więc największy lansss muehehe tylko ciekawe na czym był by Maks trzeba by mu było coś pospawać mocnego :polew: :polew:
Kanar Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ja sie wybrałem do Żywca kiedyś, jak wyjechałem pod Jezioro Żywieckie to myślałem że tam polegne u góry Max to taka riksza jak chiniole mają z gościem który by pedałował z przodu :polew:
krolu Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Panowie ja smigam - nie na rower ale na sanki i przetestować trzymanie boczne w recaro przy ślizganiu
Rekomendowane odpowiedzi