oprych Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 tylko żebyś wiedział jebnę focha jak się ze mną wódki nie napijesz - to tak w ramach informacji - i to nie będzie taki zwykły foch tylko taki z przytupem teraz bądź tego świadom
Miszka82 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 to coś czuję, że jak się zjawicie to ja już będę nokałt
pajda Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 tylko żebyś wiedział jebnę focha jak się ze mną wódki nie napijesz - to tak w ramach informacji - i to nie będzie taki zwykły foch tylko taki z przytupem teraz bądź tego świadom pisałem Ci że bede samochodem ---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ---------- jak wam widzą się takie felgi ?
Wandet15 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Dla mnie okej trzeba było by zrobić jakiś VT na twojej B6 Chodź wdziałem ostatnio B6 tylko, że miała kolor taki piaskowy i też ta felga robiła robotę
Majkel Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 tylko żebyś wiedział jebnę focha jak się ze mną wódki nie napijesz - to tak w ramach informacji - i to nie będzie taki zwykły foch tylko taki z przytupem teraz bądź tego świadom pisałem Ci że bede samochodem ---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ---------- http://gallery.achtuning.com/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=8515&g2_serialNumber=4 jak wam widzą się takie felgi ? mierzyłem kiedyś Ośka RS-y i ciekawie to wygląda, troche "odmładza" auto ten wzór Miałem gdzieś foto jak to u mnie wyglądało, jak znajde to wrzuce czyżbyś zmieniał koło na wiosne?
H4mm3R Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Pany jest szansa że ktoś jutro ok godz. 11ej będzie w stanie nagrać mi kilka plików na płytę DVD? Młoda musi oddać to w szkole a ja nie mam nagrywarki w lapku. Będę w Kato to mogę podjechać do kogoś albo Ty akjam masz takie możliwości?
pajda Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 tylko żebyś wiedział jebnę focha jak się ze mną wódki nie napijesz - to tak w ramach informacji - i to nie będzie taki zwykły foch tylko taki z przytupem teraz bądź tego świadom pisałem Ci że bede samochodem ---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ---------- http://gallery.achtuning.com/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=8515&g2_serialNumber=4 jak wam widzą się takie felgi ? mierzyłem kiedyś Ośka RS-y i ciekawie to wygląda, troche "odmładza" auto ten wzór Miałem gdzieś foto jak to u mnie wyglądało, jak znajde to wrzuce czyżbyś zmieniał koło na wiosne? nie zanosi się , ale zawsze chciałem mieć właśnie ten wzór
stanley Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 tylko żebyś wiedział jebnę focha jak się ze mną wódki nie napijesz - to tak w ramach informacji - i to nie będzie taki zwykły foch tylko taki z przytupem teraz bądź tego świadom pisałem Ci że bede samochodem ---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ---------- http://gallery.achtuning.com/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=8515&g2_serialNumber=4 jak wam widzą się takie felgi ? moją opinię znasz na temat tego koła
Kędzior Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 tylko żebyś wiedział jebnę focha jak się ze mną wódki nie napijesz - to tak w ramach informacji - i to nie będzie taki zwykły foch tylko taki z przytupem teraz bądź tego świadom pisałem Ci że bede samochodem ---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ---------- http://gallery.achtuning.com/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=8515&g2_serialNumber=4 jak wam widzą się takie felgi ? hujowe na maxa,
stanley Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 PANY, na TVP HISTORIA leci Ballada o lekkim zabarawieniu erotycznym.... Czarek Mończyk rządzi
stanley Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Pany jest szansa że ktoś jutro ok godz. 11ej będzie w stanie nagrać mi kilka plików na płytę DVD? Młoda musi oddać to w szkole a ja nie mam nagrywarki w lapku. Będę w Kato to mogę podjechać do kogoś albo Ty akjam masz takie możliwości? niestety nie ma mnie w tych godz w Kato
H4mm3R Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Pany jest szansa że ktoś jutro ok godz. 11ej będzie w stanie nagrać mi kilka plików na płytę DVD? Młoda musi oddać to w szkole a ja nie mam nagrywarki w lapku. Będę w Kato to mogę podjechać do kogoś albo Ty akjam masz takie możliwości? niestety nie ma mnie w tych godz w Kato Coś wymyślę
Miszka82 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Pany jest szansa że ktoś jutro ok godz. 11ej będzie w stanie nagrać mi kilka plików na płytę DVD? Młoda musi oddać to w szkole a ja nie mam nagrywarki w lapku. Będę w Kato to mogę podjechać do kogoś albo Ty akjam masz takie możliwości? niestety nie ma mnie w tych godz w Kato Coś wymyślę chyba, że na Tychy podjedziesz
H4mm3R Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Pany jest szansa że ktoś jutro ok godz. 11ej będzie w stanie nagrać mi kilka plików na płytę DVD? Młoda musi oddać to w szkole a ja nie mam nagrywarki w lapku. Będę w Kato to mogę podjechać do kogoś albo Ty akjam masz takie możliwości? niestety nie ma mnie w tych godz w Kato Coś wymyślę chyba, że na Tychy podjedziesz Jak mi tego kumpel nie nagra to będę dzwonić, bo podjechać to nie problem ---------- Post dopisany at 07:51 ---------- Poprzedni post napisany at 07:51 ----------
Rekomendowane odpowiedzi