Arturoo Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Odnośnie jazdy niektórych ludzi: jeżdżą jak piz*y, trochę śniegu/deszczu i boją się wejść odważniej w zakrętPomijam też fakt, że dzisiaj nikt mnie na DTŚce nie wyprzedził, a jechałem 110km/h Koksu
stanley Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Odnośnie jazdy niektórych ludzi: jeżdżą jak piz*y, trochę śniegu/deszczu i boją się wejść odważniej w zakrętPomijam też fakt, że dzisiaj nikt mnie na DTŚce nie wyprzedził, a jechałem 110km/h Koksu Arturoo, ramie i pióro wycieraczki już leży
Bulczas Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 odnośnie jazdy tych debili to wczoraj właśnie skasowałem subaru:facepalm: k**wa dwa auta mi rozjebali w przeciągu kilku miesięcy i jak tu zyć spokojnie k**wa mać.
Mario22 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 odnośnie jazdy tych debili to wczoraj właśnie skasowałem subaru:facepalm: k**wa dwa auta mi rozjebali w przeciągu kilku miesięcy i jak tu zyć spokojnie k**wa mać. Jakim ty sie subaru bujasz ?
Bulczas Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 odnośnie jazdy tych debili to wczoraj właśnie skasowałem subaru:facepalm: k**wa dwa auta mi rozjebali w przeciągu kilku miesięcy i jak tu zyć spokojnie k**wa mać. Jakim ty sie subaru bujasz ? Chyba bujałem.. Imprezą
stanley Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 odnośnie jazdy tych debili to wczoraj właśnie skasowałem subaru:facepalm: k**wa dwa auta mi rozjebali w przeciągu kilku miesięcy i jak tu zyć spokojnie k**wa mać. Jakim ty sie subaru bujasz ? Chyba bujałem.. Imprezą no to poimprezowane
Arturoo Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 odnośnie jazdy tych debili to wczoraj właśnie skasowałem subaru:facepalm: k**wa dwa auta mi rozjebali w przeciągu kilku miesięcy i jak tu zyć spokojnie k**wa mać. Jakim ty sie subaru bujasz ? Ty standardowo po tyłach jesteś
turzol Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 reklama uniwerku w Opavie , podobno nie fake
DJ_Troll Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Czy na spotach jest możliwość kupienia gadżetów, np. naklejki klubowej?
Kędzior Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 ---------- Post dopisany at 18:30 ---------- Poprzedni post napisany at 18:25 ---------- odnośnie jazdy tych debili to wczoraj właśnie skasowałem subaru:facepalm: k**wa dwa auta mi rozjebali w przeciągu kilku miesięcy i jak tu zyć spokojnie k**wa mać.moze teraz z odszkodowania uzbierasz na wrx nic sie niestalo wszyscy cali?
Bulczas Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 ---------- Post dopisany at 18:30 ---------- Poprzedni post napisany at 18:25 ---------- odnośnie jazdy tych debili to wczoraj właśnie skasowałem subaru:facepalm: k**wa dwa auta mi rozjebali w przeciągu kilku miesięcy i jak tu zyć spokojnie k**wa mać.moze teraz z odszkodowania uzbierasz na wrx nic sie niestalo wszyscy cali?Starczyć może starczy tylko kto to utrzyma Wszystko ok tylko mnie troche łapa nadupia
akjam Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 reklama uniwerku w Opavie , podobno nie fake
tomaszstn Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 ---------- Post dopisany at 18:30 ---------- Poprzedni post napisany at 18:25 ---------- odnośnie jazdy tych debili to wczoraj właśnie skasowałem subaru:facepalm: k**wa dwa auta mi rozjebali w przeciągu kilku miesięcy i jak tu zyć spokojnie k**wa mać.moze teraz z odszkodowania uzbierasz na wrx nic sie niestalo wszyscy cali?Starczyć może starczy tylko kto to utrzyma Wszystko ok tylko mnie troche łapa nadupia No to współczuję Siemka
Miszka82 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Czy na spotach jest możliwość kupienia gadżetów, np. naklejki klubowej? tutaj możesz kupić co tylko dusza zapragnie Gadgety Klubowe
Rekomendowane odpowiedzi