pajda Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 no i POLACY za burtą , a miło być tak pieknie, a było jak zawsze No szoda, ale dziś nie był ich dzień + słaba gra bramkarzy
turzol Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Ogólnie po dzisiejszym dniu mocno zacząłem sie zastanawiać czy my nie zyjemy czasem w jakiejś grotesce. Zadzwoniłem do naszych "stróżów prawa", bo stwierdziłem że jak mam coś ugrać z tymi sk..nami z zarządu dróg to mieć na to twarde dowody. Policmajster od razu mi powiedział, że nic nie ugram, a jeśli to zgłoszę to będę sie odbijał jak ping-pong i nic nie wywalczę. Ogólnie nawet sobie pogadaliśmy po koleżeńsku. Obejrzał auto, spisał szkody i tekstem do mnie ,że wg prawa nie dostosowałem prędkości do warunków na drodze i musi mi zasadzić mandat do 500pln Ogólnie jednak dał najniższy 20pln , poza tym prywatnie poradził żeby nie zgłaszać tego do zarządu dróg bo Ci mogą mnie jeszcze obciążyć kosztami uszkodzonej bariery Wróciłem do domu i otwarłem zero pięć bo inaczej się nie da
Arturoo Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Ogólnie po dzisiejszym dniu mocno zacząłem sie zastanawiać czy my nie zyjemy czasem w jakiejś grotesce.Zadzwoniłem do naszych "stróżów prawa", bo stwierdziłem że jak mam coś ugrać z tymi sk..nami z zarządu dróg to mieć na to twarde dowody. Policmajster od razu mi powiedział, że nic nie ugram, a jeśli to zgłoszę to będę sie odbijał jak ping-pong i nic nie wywalczę. Ogólnie nawet sobie pogadaliśmy po koleżeńsku. Obejrzał auto, spisał szkody i tekstem do mnie ,że wg prawa nie dostosowałem prędkości do warunków na drodze i musi mi zasadzić mandat do 500pln Ogólnie jednak dał najniższy 20pln , poza tym prywatnie poradził żeby nie zgłaszać tego do zarządu dróg bo Ci mogą mnie jeszcze obciążyć kosztami uszkodzonej bariery Wróciłem do domu i otwarłem zero pięć bo inaczej się nie da ja pier....ę ---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:09 ---------- co za kraj ....widzi frajer ,że brykę rozyebałeś ....i Ci jeszcze z mandatu zayebał .....
Marcin6 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Mandat musiał dać. Dobrze ze tylko 20pln Wysłane mobilnie
turzol Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 turzol oczywiście AC masz ? oczywiście nie
pajda Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 turzol oczywiście AC masz ? oczywiście nie hmm, takie wóz... szkoda Ci było na AC ? ---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:34 ---------- PS. Stanley jutro bede u Ciebie , pare minut przed 8 , kawe proszę rozpuszczalna z mlekiem + 1 cukru
stanley Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 turzol oczywiście AC masz ? to wpsółczucia ---------- Post dopisany at 22:59 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ---------- turzol oczywiście AC masz ? oczywiście nie hmm, takie wóz... szkoda Ci było na AC ? ---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:34 ---------- PS. Stanley jutro bede u Ciebie , pare minut przed 8 , kawe proszę rozpuszczalna z mlekiem + 1 cukru Dobrze, przyjedziesz, odśnieżysz sobie Jette, akurat kawa Ci wystygnie ---------- Post dopisany at 23:00 ---------- Poprzedni post napisany at 22:59 ---------- no i POLACY za burtą , a miło być tak pieknie, a było jak zawsze No szoda, ale dziś nie był ich dzień + słaba gra bramkarzy nic nie bronili
akjam Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 No szkoda ale tak na serio zagrali tylko jeden mecz wczoraj ze Szwecją.
stanley Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Pany, jakby kto chciał zrobić np rozrząd w ASO, to kontakt na PW. Cena podobna do tych w normalnym/nieautoryzowanym warsztacie, a myślę, że korzyści większe Postaram się na dniach zrobić cennik do najpopularniejszych motorów w naszych autach
Mario22 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 A jest auto zastępcze ???? Czy plastikowe volvo trza se naruchać :D:D
stanley Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 A jest auto zastępcze ???? Czy plastikowe volvo trza se naruchać :D:D nie spamuj PS. Golf 7, Jetta, Passat
DJ_Troll Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 ile chcesz naklejek ?? Całej masy nie chcę. Jedna na A4-kę wystarczy k**wa zaliczyłem dzwona od 17 lat prawko i w koncu rozdziewiczyłem Twoja wina ? Imho wina zarządu dróg . Zleciałem z górki totalnie oblodzonej i skosiłem barierkę (taką jak na autobanach). Gdyby nie ona przebiłbym się przez mur na posesje. Dosłownie po tym jak się wygrzebałem subaryna impreza poleciała i gość postawił ją bokiem kasując cały bok i krzywiąc obie felgi. Ogólnie na tej samej górce 4 auta skasowane Współczuję. Pany, jakby kto chciał zrobić np rozrząd w ASO, to kontakt na PW.Cena podobna do tych w normalnym/nieautoryzowanym warsztacie, a myślę, że korzyści większe Postaram się na dniach zrobić cennik do najpopularniejszych motorów w naszych autach Dopisz 1.8Turbo 150KM AVJ, zresztą, klepnij sygnaturkę jak chcesz. ---------- Post dopisany at 10:32 ---------- Poprzedni post napisany at 10:29 ----------
Rekomendowane odpowiedzi