pajda Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Wie ktoś może, czemu mi komp nie widzi interfejsu Viakena VAG KKL, mimo tego że mam dobrze zaistalowane stery? nie wiem czy vag kkl podchodzi do B6 ,on był do B5 bo tam jest właśnie taka komunikacja do B6 w górę musisz mieć VAG COM chyba, tak mi się przynajmniej wydaje
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Stan dostałeś PW? tak, od lutego wchodzi jakaś promocja na rozrządy u nas w ASO, poczekam co to będzie i dam Ci znać
pajda Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Pany, jakby kto chciał zrobić np rozrząd w ASO, to kontakt na PW.Cena podobna do tych w normalnym/nieautoryzowanym warsztacie, a myślę, że korzyści większe Postaram się na dniach zrobić cennik do najpopularniejszych motorów w naszych autach POLECAM ! PS. Stanley wielkie dzięki pełen prof. , thx za gadżety
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Wie ktoś może, czemu mi komp nie widzi interfejsu Viakena VAG KKL, mimo tego że mam dobrze zaistalowane stery? nie wiem czy vag kkl podchodzi do B6 ,on był do B5 bo tam jest właśnie taka komunikacja do B6 w górę musisz mieć VAG COM chyba, tak mi się przynajmniej wydaje powinno to działać, to taki sam kabel jak ja mam
Mario22 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Pany, jakby kto chciał zrobić np rozrząd w ASO, to kontakt na PW.Cena podobna do tych w normalnym/nieautoryzowanym warsztacie, a myślę, że korzyści większe Postaram się na dniach zrobić cennik do najpopularniejszych motorów w naszych autach POLECAM ! PS. Stanley wielkie dzięki pełen prof. , thx za gadżety Lizius ... :thumbup:
ucho.77 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 ucho. Jak z weekendem? Robisz? Ludzi w ciula:wink:
DJ_Troll Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Wie ktoś może, czemu mi komp nie widzi interfejsu Viakena VAG KKL, mimo tego że mam dobrze zaistalowane stery? nie wiem czy vag kkl podchodzi do B6 ,on był do B5 bo tam jest właśnie taka komunikacja do B6 w górę musisz mieć VAG COM chyba, tak mi się przynajmniej wydaje powinno to działać, to taki sam kabel jak ja mam ..dziwne, bo za pierwszym razem to działał. Zara dzwonię do serwisu Viaken-a.
ucho.77 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Ja pierdziu przejazd pkp z Pszczyny na Tychy 6.5zl:facepalm: masakra a znajomy mi wpiera że pociagami jest taniej niż autem:suicide_anim: ale wrażenia bezcenne:grin:
Rekomendowane odpowiedzi