turzol Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Ja pierdziu przejazd pkp z Pszczyny na Tychy 6.5zl:facepalm: masakra a znajomy mi wpiera że pociagami jest taniej niż autem:suicide_anim:ale wrażenia bezcenne:grin: Witaj w klubie, ja ostatnie 2 dni też zugiem pociskam . Z tym że Flirtem na trasie Podlesie-Tychy, w obie strony bilet 7,2plna. Jak zyć , pytam jak??
Multis Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Ucho . Kluczyki powinny byc rano;)
pajda Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 no to pyrsk panowie finka lime + 7up ---------- Post dopisany at 20:12 ---------- Poprzedni post napisany at 20:10 ---------- Ja pierdziu przejazd pkp z Pszczyny na Tychy 6.5zl:facepalm: masakra a znajomy mi wpiera że pociagami jest taniej niż autem:suicide_anim:ale wrażenia bezcenne:grin: zaś nie gadaj że audikem taniej objedziesz niż za 6,5
ucho.77 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 6,5bilet + 8zeta hamburger = 14,5 i 30min na mrozie:facepalm: a jedź we trzy osoby
pajda Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 6,5bilet + 8zeta hamburger = 14,5 i 30min na mroziea jedź we trzy osoby bezcenne , o flakonie zapomniałeś dodać że 0,7 na 3 poszło żeby się rozgrzać to jeszcze + 13 zł ---------- Post dopisany at 21:02 ---------- Poprzedni post napisany at 20:50 ----------
stanley Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 no to pyrsk panowie finka lime + 7up http://a.pl/zdjecie-15104/finlandia-lime-fusion-40-700ml-Full ---------- Post dopisany at 20:12 ---------- Poprzedni post napisany at 20:10 ---------- Ja pierdziu przejazd pkp z Pszczyny na Tychy 6.5zl:facepalm: masakra a znajomy mi wpiera że pociagami jest taniej niż autem:suicide_anim:ale wrażenia bezcenne:grin: zaś nie gadaj że audikem taniej objedziesz niż za 6,5 ten zaś wali sake
pajda Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 no to pyrsk panowie finka lime + 7up http://a.pl/zdjecie-15104/finlandia-lime-fusion-40-700ml-Full ---------- Post dopisany at 20:12 ---------- Poprzedni post napisany at 20:10 ---------- Ja pierdziu przejazd pkp z Pszczyny na Tychy 6.5zl:facepalm: masakra a znajomy mi wpiera że pociagami jest taniej niż autem:suicide_anim:ale wrażenia bezcenne:grin: zaś nie gadaj że audikem taniej objedziesz niż za 6,5 ten zaś wali sake eeee, no co ty porządki w lodówce i resztki trzeba spijać
turzol Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Pany oceńcie czy się opłaca robić? Zdjęcia Myślę czy na części nie sprzedać
pajda Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Pany oceńcie czy się opłaca robić?Zdjęcia Myślę czy na części nie sprzedać zależy jakie koszta by były tej naprawy kurna szkoda wozu, tak dopieszczony a teraz by miał być rozbebeszony poduszki wystrzeliły ? motor coś ucierpiał ?
stanley Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Pany oceńcie czy się opłaca robić?Zdjęcia Myślę czy na części nie sprzedać co do wymiany oprócz błotników, maski i szyby ? pomijam tutaj pewnie wszystkie ślizgi, plastiki zderzaka.... jak tam chłodnice i wzmocnienei czołowe ?
turzol Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Motor ok, wzmocnienie lekko pękło. Do wymiany - jeden bix, slizgi pod lampami, podszybie, szyba i 3 elementy blacharskie - blotniki, maska. Poza tym wszystko posprawdzane i nic nie dostało poza tym co wymieniłem. ---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ---------- Jaski całe, cała energia uderzenia poszła przez maskę więc czujniki zderzeniowe nie zadziałały
stanley Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Jakbyś chciał sprzedać cały wóz to daj ofertę na PW:whistling: A prawy słupek A z czego tak się pogiął ? coś w niego zayebało ?
diman Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Motor ok, wzmocnienie lekko pękło. Do wymiany - jeden bix, slizgi pod lampami, podszybie, szyba i 3 elementy blacharskie - blotniki, maska. Poza tym wszystko posprawdzane i nic nie dostało poza tym co wymieniłem.---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ---------- Jaski całe, cała energia uderzenia poszła przez maskę więc czujniki zderzeniowe nie zadziałały No to naprawiaj i ciesz się dalej pewnym i bez awaryjnym wozidłem
Miszka82 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 dawaj na tajle zawijam kilka fantów
turzol Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 A prawy słupek A z czego tak się pogiął ? coś w niego zayebało ? Zayebałem w bariere taką jak na foto Złożyła się jak scyzoryk i zatrzymała na słupku A i kawałku dachu
oprych Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Pany oceńcie czy się opłaca robić?Zdjęcia Myślę czy na części nie sprzedać o matko ---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ---------- rozbiesz go na taile kup jakiegos golasa poprzekładaj i bedzie jak znalazł ile masz jakieś rezerwy finansowe a jak nie to rozbebesz nie bedziesz zalował dosć mocno ucierpał słupek jak na moje oko gra nie warta świeczki 2x blotnik, maska, zderzak + cieniowanie zamkniesz sie gdzies w 2 tysiach lampa i szyba 800 zl no i cala reszta pierdół i czas i nerwy ---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 23:03 ---------- no i jeszcze słupek i dach
turzol Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Pany oceńcie czy się opłaca robić?Zdjęcia Myślę czy na części nie sprzedać o matko ---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ---------- rozbiesz go na taile kup jakiegos golasa poprzekładaj i bedzie jak znalazł ile masz jakieś rezerwy finansowe a jak nie to rozbebesz nie bedziesz zalował dosć mocno ucierpał słupek jak na moje oko gra nie warta świeczki 2x blotnik, maska, zderzak + cieniowanie zamkniesz sie gdzies w 2 tysiach lampa i szyba 800 zl no i cala reszta pierdół i czas i nerwy ---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 23:03 ---------- no i jeszcze słupek i dach Maska , blotniki to najmniejszy problem bo można i pod kolor trafić. Tzn tak myślałem, ale nędza jest na rynku i raczej te elementy kupie nowe w oryginale - mam dojścia w temacie. Do tego koszt malowania przodu. Ten zasrany słupek mi nie daje spać bo tu pewnie tylko szpachla wchodzi w grę Reszta paści to drobnica za kilka stówek
Rekomendowane odpowiedzi