Tzieland Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 krolu ma kolegow w rosji tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 krolu ma kolegow w rosji tylko czy to wątek "SPOTY KATOWICKIE" czy "Krolu i jego S4" bo się pogubiłem??? A już chciałem założyć watek o moim autku ale boje się co by się tam działo Krolu a myslalem, ze jestes naszym kolega ;( ;( ;( Pewnie, że jestem dobrze doradzasz mi z moim problemem dasz jeszcze naklejkę i będzie całkiem :good: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 To chyba ty powinienes dac mi naklejke za dobre porady :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 To chyba ty powinienes dac mi naklejke za dobre porady :> :good: :good: mam tylko .eu :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 krolu ma kolegow w rosji tylko czy to wątek "SPOTY KATOWICKIE" czy "Krolu i jego S4" bo się pogubiłem??? A to jakaś różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 krolu ma kolegow w rosji tylko czy to wątek "SPOTY KATOWICKIE" czy "Krolu i jego S4" bo się pogubiłem??? A to jakaś różnica Tak mój watek zaraz założę i będę miał tyle postów co ty dam Wam linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 bierz Eu wyrezasz z tego Pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Poza tym idź spamować na Gliwickie... :dance: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 krolu ma kolegow w rosji tylko czy to wątek "SPOTY KATOWICKIE" czy "Krolu i jego S4" bo się pogubiłem??? A to jakaś różnica Tak mój watek zaraz założę i będę miał tyle postów co ty dam Wam linka Tyle to nie będziesz miał Poza tym idź spamować na Gliwickie... :dance: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=topiccount;topic=35760 I kto to mówi :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Tak mój watek zaraz założę i będę miał tyle postów co ty dam Wam linka Tyle to nie będziesz miał No fakt nie dam rady przywitać 750 nowych użytkowników w dziale newbie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 751 :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 751 :tongue4: 1 masz jak sam się zarejestrujesz - wiec nie mogłeś sam siebie przywitać... MASAKRA KOMU TERAZ KLUBOWICZA DAJĄ :wallbash: :wallbash: :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Krolu ty się nie mogłeś sam przywitać bo nie jesteś klubowiczem :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 dobra styknie, Krolu pokazałeś wczoraj ranking i widzisz co się dzieje, jak "nowi" maja tu cos napisac jak widzą takich deb**i a co dopiero na spot przyjechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 O kur... guru, ile tys tych postow naje... witajac sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 O kur... guru, ile tys tych postow naje... witajac sie ale za to pożegnanie będzie miał jedno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Krolu ty się nie mogłeś sam przywitać bo nie jesteś klubowiczem :polew: :polew: Ale ja mówię o tobie... ja nie ma klubowicza więc nie mogę się witać... Przeczytaj jeszcze raz od początku poprzedniej strony... dobra styknie, Krolu pokazałeś wczoraj ranking i widzisz co się dzieje, jak "nowi" maja tu cos napisac jak widzą takich deb**i a co dopiero na spot przyjechac Niech się nowi nie martwią, zapraszamy gorąco atmosfera jest mila i sympatyczna zapraszamy gorąco poza tym sam chciałeś, żeby rozkręcić ten wątek [br]Dopisany: 07 Październik 2009, 23:46_________________________________________________ O kur... guru, ile tys tych postow naje... witajac sie ale za to pożegnanie będzie miał jedno biały glut się po prostu rozpadnie ... :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Statystyki ogólne - Guregoru Całkowity czas spędzony online: 28 dni, 11 godz. 27 min. Wszystkich wiadomości: 751 Wszystkich rozpoczętych wątków: 12 Liczba wysłanych ankiet: 0 Liczba oddanych głosów: 4 Wysyłanie wiadomości wg czasu Najpopularniejsze działy wg wiadomości Najpopularniejsze działy wg aktywności Śląskie 2062 Newbie 555 Na Każdy Temat 80 Zloty Ogólnopolskie 67 Nawigacja , Car Audio i CB-Radio 42 Układ Elektryczny 34 Silniki Benzynowe 32 Ramka pod tablicę rejestracyjną 20 Wnętrze 17 Klimatyzacja 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 aha to te prawie 900 stron na SG to coś w tym stylu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi