Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

noooo nieźle nieźle wystarczy sie na nocke wybrać a tu sie dwie strony pojawiają :blink: chyba zaczne kompa na nocki targać żeby nie zostawać w tyle ;)

Gracjusz jak możesz to wklej też moje błędy Keżor podobno Ci je na pulpicie w pliku tekstowym zostawił ;) z góry thx!

Krolu patrząc na to jak sie to zaczyna ruszać to za pół roku każdy z nas będzie miał tyle samo w katowickich ;)

Miszka bankowo coś w tym jest :P

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to jest najczestsza dolegliwosc skladakow z rosji :polew:

Opublikowano

Krolu tu na poważnie zapodał, a Ten go wyśmiał, Tzieland nie wszyscy kupowali auto u Rusa jak Ty

Opublikowano

Krolu tu na poważnie zapodał, a Ten go wyśmiał, Tzieland nie wszyscy kupowali auto u Rusa jak Ty

Właśnie ja kupiłem w Holandii od holendra i nawet mam książkę serwisową i nie mam żadnych spawów :gwizdanie:

Opublikowano

a nie slyszales o tym jak polacy kupuja angliki, robia przekladki, wywoza do niemiec i tam rejestruja a pozniej zalozmy ty kupujesz auto niby zarejestrowane w niemczech a tu d*pa

wiec nie badz tego taki pewny, ze masz auto holenderskie :naughty:

a jak mial na imie ten holender, moze Ivan :polew:

Opublikowano

Witam

Krolu tobie tylko statystyki glowie, wsumie popiszmy troche o nich to z 70 stron zrobimy 170 :>

Opublikowano

a nie slyszales o tym jak polacy kupuja angliki, robia przekladki, wywoza do niemiec i tam rejestruja a pozniej zalozmy ty kupujesz auto niby zarejestrowane w niemczech a tu pupa

Ivan to sprzedawał czerwone avanty... :decayed:

Opublikowano

kurde wlasnie cos mi tak smierdzialo jak sprzedawca zaciagal mi rosyjskim i proponowal mi kielicha :mysli:

no ale coz, wazne ze jezdzi a do glosnikow nie zamierzam zagladac :polew:

Opublikowano

a nie slyszales o tym jak polacy kupuja angliki, robia przekladki, wywoza do niemiec i tam rejestruja a pozniej zalozmy ty kupujesz auto niby zarejestrowane w niemczech a tu pupa

Ivan to sprzedawał czerwone avanty... :decayed:

avanty sprzedawal Miszka wiec Tzieland masz grubo prze****ne w Twoim przypadku spaw poszedł po całej długości auta wiec nic nie widać,

Opublikowano

eee tam, co mnie nie zabije to mnie wzmocni :naughty:

Opublikowano

Ciebie może nie ale spawy napewno wzmocniły Twoje auto

dobra spadam bo cały dzień przachulałem na forum zamiast pracować a tu już koniec "pracy"

Krolu czytalem trochę o tej wodzie wtedy jak mi padło auto na spocie i różne rzeczy pisali, że może uszczelka pod głowicą, może przewody nieszczelne itp itd, najprościej do mechanika się udać i bedziesz miał pewność ale to też tak w 50% :polew:

Opublikowano

Ciebie może nie ale spawy napewno wzmocniły Twoje auto

dobra spadam bo cały dzień przachulałem na forum zamiast pracować a tu już koniec "pracy"

Krolu czytalem trochę o tej wodzie wtedy jak mi padło auto na spocie i różne rzeczy pisali, że może uszczelka pod głowicą, może przewody nieszczelne itp itd, najprościej do mechanika się udać i bedziesz miał pewność ale to też tak w 50% :polew:

Trzy razy byłem z autem u mechaników i zawsze nie trafili....

Uszczelkę już wykluczyłem... wyciek pozostał...

Opublikowano

No ja Ci Krolu z tym problemem nie pomogę bo ja bym zaczął od codziennego włażenia za auto i sprawdzania czy nie robi się gdzieś mokro.

Przyszedł dziś listonosz i przyniósł mi kabel.. a ja siedze w robocie i nie mam okazji nawet żeby go sprawdzić :thumbdown:

z tym rankingiem to przesada.. jeszcze wczoraj byłem czwarty a dziś już spadłem pozycje w dół ;(

Opublikowano

No ja Ci Krolu z tym problemem nie pomogę bo ja bym zaczął od codziennego włażenia za auto i sprawdzania czy nie robi się gdzieś mokro.

Przyszedł dziś listonosz i przyniósł mi kabel.. a ja siedze w robocie i nie mam okazji nawet żeby go sprawdzić :thumbdown:

z tym rankingiem to przesada.. jeszcze wczoraj byłem czwarty a dziś już spadłem pozycje w dół ;(

Krolu w razie czego pamiętaj,że do Esy masz droższe tajle więc nie daj sobie wcisnąć jakiejś lipy z serii,a co do Ciebie Kanar...bo zapomniałem zapytać dojechałeś wczoraj sam czy holowanie ? :polew:

Opublikowano

Widzę, że z tymi stronami gonimy gliwickie, a już warszawkie też niedaleko :gwizdanie:

Opublikowano

Widzę, że z tymi stronami gonimy gliwickie, a już warszawkie też niedaleko :gwizdanie:

do warszawskich to nie tylko stron nam brakuje ale jeszcze d*p :embarrassed:

Opublikowano

hahah dojechałem.. ale jak już wczoraj na zlocie wspominałem po wymianie piór wycieraczek powyżej 150km/h odrywają się od szyby i żyją własnym życiem :wallbash: a dziwne bo przecież VAG nic nie wykazał :polew:

Krolu d*p w jakim sensie?? :decayed:

Opublikowano

hahah dojechałem.. ale jak już wczoraj na zlocie wspominałem po wymianie piór wycieraczek powyżej 150km/h odrywają się od szyby i żyją własnym życiem :wallbash: a dziwne bo przecież VAG nic nie wykazał :polew:

Krolu d*p w jakim sensie?? :decayed:

wejdź tam a zobaczysz.... tylko nie przy swojej dziewczynie :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

spoko luz moja jest odcięta od neta póki co więc moge se spokojnie poprzeglądać :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.