pajda Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Pajda trza ci pomóc:wink: podziękował za dzisiaj przy najbliższej okazji Nic mnie nie informujesz o tym ze będzie modzenie to wyszło spontanicznie, miałem nic nie robic ale że pogoda sprzyjała to coś żeś mi z uchem ogarneli
Multis Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Kurwin padla mi linka od szyby. To trza caly mechanizm czy da sie sama linke dorwac?
oprych Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Pajda trza ci pomóc:wink: podziękował za dzisiaj przy najbliższej okazji Nic mnie nie informujesz o tym ze będzie modzenie to wyszło spontanicznie, miałem nic nie robic ale że pogoda sprzyjała to coś żeś mi z uchem ogarneli
pajda Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Kurwin padla mi linka od szyby. To trza caly mechanizm czy da sie sama linke dorwac? mechanizm ---------- Post dopisany at 17:47 ---------- Poprzedni post napisany at 17:47 ---------- Pajda trza ci pomóc:wink: podziękował za dzisiaj przy najbliższej okazji Nic mnie nie informujesz o tym ze będzie modzenie to wyszło spontanicznie, miałem nic nie robic ale że pogoda sprzyjała to coś żeś mi z uchem ogarneli co się krzywisz ?
oprych Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Kurwin padla mi linka od szyby. To trza caly mechanizm czy da sie sama linke dorwac? http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/wymiana-linki-mechanizmie-podnoszenia-przedniej-szyby-fotostory-228991/ ---------- Post dopisany at 17:50 ---------- Poprzedni post napisany at 17:49 ---------- co się krzywisz ? a bo tak ---------- Post dopisany at 17:56 ---------- Poprzedni post napisany at 17:50 ---------- pajda dostałes PW - dzwoniłeś ?
pajda Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Kurwin padla mi linka od szyby. To trza caly mechanizm czy da sie sama linke dorwac? http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/wymiana-linki-mechanizmie-podnoszenia-przedniej-szyby-fotostory-228991/ ---------- Post dopisany at 17:50 ---------- Poprzedni post napisany at 17:49 ---------- co się krzywisz ? a bo tak ---------- Post dopisany at 17:56 ---------- Poprzedni post napisany at 17:50 ---------- pajda dostałes PW - dzwoniłeś ? dostałem thx
pajda Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 kupiłeś ? śledź wątek a będziesz na bieżąco
Arturoo Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 ---------- Post dopisany at 10:33 ---------- Poprzedni post napisany at 10:28 ---------- To w B5 było juz CLH:shock3: :facepalm:a ja jeszcze u siebie tego nie mam:decayed: Artur ma wszystko w swoim smerfie Ostatnio na spocie opowiadał że ryje mu beret taki zegarek jak miał kolega: http://www.scificool.com/images/2008/01/michael-knight-rider-hoff.jpg Z dobrego źródła wiem że już zamówił na przodek w swoim smerfie coś takiego: KNIGHT RAIDER - STROBOSKOPY LINIJKA SKANER + pilot (3866389468) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. poparskałem monitor......Ty sie dobrze czujesz ?
stanley Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Ja też wczoraj ulepszyłem swój wóz, nowy ori aku siedzi w aucie. Wartość pojazdu znowu poszła w górę
talib1990 Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Witka :hi: Ja też wczoraj ulepszyłem swój wóz, nowy ori aku siedzi w aucie.Wartość pojazdu znowu poszła w górę ile taki aku ? jakie ma parametry ? :naughty::naughty: Ori czyli jakiego producenta ?
stanley Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Witka :hi:Ja też wczoraj ulepszyłem swój wóz, nowy ori aku siedzi w aucie.Wartość pojazdu znowu poszła w górę ile taki aku ? jakie ma parametry ? :naughty::naughty: Ori czyli jakiego producenta ? normalna cena ok 550zł, 85Ah i 780A z tego co pamietam ori, czyli uj mnie obchodzi czy to składał wietnamczyk, pakistanczyk czy gebels PS. Made in Spain
Pucek Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Auto jedzie jak jechało ? wszystko ok ? PS. Musieliśmy trochę cofnąć licznik i dolać Ci gnoju, bo trochę tego poszło Zapomnielismy tylko skasować spalania na FISie Ty się śmiej, jak wsiadam to jebie lakiernią
stanley Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Auto jedzie jak jechało ? wszystko ok ? PS. Musieliśmy trochę cofnąć licznik i dolać Ci gnoju, bo trochę tego poszło Zapomnielismy tylko skasować spalania na FISie Ty się śmiej, jak wsiadam to jebie lakiernią jak w nowym samochodzie
Pucek Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Auto jedzie jak jechało ? wszystko ok ? PS. Musieliśmy trochę cofnąć licznik i dolać Ci gnoju, bo trochę tego poszło Zapomnielismy tylko skasować spalania na FISie Ty się śmiej, jak wsiadam to jebie lakiernią jak w nowym samochodzie Po jeździe volvo właśnie tak się czuję, jednak co audi to audi Ps. Spalanie 10.9 po 2 dniach jazdy
Rekomendowane odpowiedzi