akjam Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Akjam ty byś się wziął do roboty a nie tylko PS3 Kiedy jest czas na prace to jest! Akjam jak tylko znalazł dostawcę piratów na PS3 nie wychodzi z domu :polew: No właśnie ma ktoś coś fajnego...? :gwizdanie:
stanley Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 U mnie w robocie naraszcie jakiś spokój i na szczęście nie przyjechał autokar z Ukraińcami , podobno bardzo domagali się, że chcą jechać dalej
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 U mnie w robocie naraszcie jakiś spokój i na szczęście nie przyjechał autokar z Ukraińcami , podobno bardzo domagali się, że chcą jechać dalej to niebędzie spirytusikuu ;( Stanley zakupiłem 4pak tyskiego robim coś dzisiaj? :gwizdanie:
OKO Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 akjam niestety ale na PS3 piratów nie znajdziesz. Tylko ori Na PS2 to by sie coś ciekawego znalazło lub na X-box
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 chciałeś PS3y to kupuj oryginały nieczuję że rymuję :polew:
krolu Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 nagrałem keżorowi grę i teraz na forum w ogóle nie wchodzi na gg też nie odpisuje :disgust:a
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 nagrałem keżorowi grę i teraz na forum w ogóle nie wchodzi na gg też nie odpisuje :disgust:a hehe i pewnie wejdzie i będzie opowiadał że raza hehehe ale w virtualu muhehehe[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 18:26_________________________________________________ Jeździ przecież B7 to go stać :polew: b7... :gwizdanie: hehehe
keżor Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 nagrałem keżorowi grę i teraz na forum w ogóle nie wchodzi na gg też nie odpisuje :disgust:a mam już wyrezaną R8ke nic mi nie pisałeś na gygy co bym Ci nie odpisał
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 mówiłem że się będzie chwalił że rezał wirtualnie
krolu Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ja już mam pagani zonde R :kox: r8 i lambo
stanley Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 wymiatają 4 piwka przed snem jeszcze godzinka
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 wymiatają 4 piwka przed snem jeszcze godzinka czekam... czekam...
stanley Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 wymiatają 4 piwka przed snem jeszcze godzinka czekam... czekam... no to masz szczęście
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 wymiatają 4 piwka przed snem jeszcze godzinka czekam... czekam... no to masz szczęście ale chyba zaraz otworzę jedno bo na sucho niewytrzymam
Miszka82 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 z wieczora Wszyscy dzis się obijali, tylko ja tyrałem jak wół i właśnie wróciłem Jutro spot jak dla mnie znów odpada, mam jakieś szkolenie w robocie jakąś prezentację nowego dyrektorka - geja :gwizdanie: i później niby jakaś kolacja z bronkami więc cały dzień w d*pie, no ale trudno trzeba to przeżyć może jaka podwyżka będzie, w sumie już chyba z rok nie miałem to po pijoku trzeba tych c**jków zmolestować zastanawiam się jak odebrać mój długopis od Krola ale nic mi do głowy nie przychodzi Krolu przywieziesz mi ten długopis do Tychów :polew: - żart MEN no to trzymta sie lachony
Rekomendowane odpowiedzi