Bulczas Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 ja dziś będę dawno nie jadłem kebsa z petry Ok to czekam na jakieś info Akjam. Numer mój masz jak coś
tomaszstn Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Siemka Miałbym chęć na kebsa ale znowu mi wtorek wypada z małym, moja w pracy
Majkel Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 hmmm... jak sie wyrobie do wieczora to może i ja wpadne
Wandet15 Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 ml 145 miałem - za długa wszędzie jebałem tym batem o sufity i to był powód dla którego zmieniłem na krótszą akjam Ty masz tą co ja stanley no i chyba taką krótka zapodam mi chodzi o to żeby zapytać kogoś kto leci z naprzeciwka a nie kogoś kto jest 10km ode mnie btw mojego bata mi zdmuchnęło przy 140km/h już drugi raz ale tym razem nie wisiała na klapie tylko poleciała w orbitę Ja mam taką krótką ona jest cała plastikowa Presidenta i ostatnio o niej zapomniałem przy 210 odpadła ale i tak sam się zdziwiłem, że przy takiej prędkości się trzymała Ile +/- biorą za wyciągnięcie jednej wgniotki ??
akjam Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Ja w końcu nie wiem czy dam radę bo w robo jestem...
pajda Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 psyt ja nie dałem rady zaś dłużej pracoholik
oprych Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 taki mamy klimat ---------- Post dopisany at 22:04 ---------- Poprzedni post napisany at 22:01 ---------- panowie jak to jest z ubezpieczalnia Ojciec od Sylwi miał małą stłuczke baba mu wjechała w zderzak przód ogólnie nic sie nie stało ale zderzak do wymiany dziura na palec i odrapania ma do niego jutro podjechać rzeczoznawca i wycenić szkodę może ta naprawe zrobić w aso ??? bezgotówkowo ? ---------- Post dopisany at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany at 22:04 ---------- Mistrz kierownicy pod Galerią Katowicką! [WIDEO] Ciężko tu zawrócić Matizem, a on zrobił to tirem! (film) - TVS
Rekomendowane odpowiedzi