OKO Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ja tez bede, dlatego pytam o wydech _____ Oska można ale niestety ten reczny odbiera troche uroku ______________ ladne 18ki
Bulczas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Ja Cię mogę zabrać jutro Kędzior nie ma problemu to super Moja kobieta się z Ciebie trochę pośmieje bo jadę ją zawieź do baru :gwizdanie: to wiesz co to ja jadę z nią do baru Ja Cię mogę zabrać jutro Kędzior nie ma problemu i teraz sobie przesrałeś przesrane to ty będziesz miał jutro A jedź może doprowadzi Cię do porządku w końcu :polew:[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 22:30_________________________________________________ ja tez bede, dlatego pytam o wydech _____ Oska można ale niestety ten reczny odbiera troche uroku ______________ ladne 18ki Ładne to zobaczysz w sezonie letnim
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ok już prawię kończę pierwssze piwkoo Rafał a że niby ja niewporzadku jestem że mnei trzeba doprowadzać ?
stanley Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ja tez bede, dlatego pytam o wydech _____ Oska można ale niestety ten reczny odbiera troche uroku ______________ ladne 18ki chociaż jeden co zna się na felgach [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 22:31_________________________________________________ ok już prawię kończę pierwssze piwkoo właśnie zapodałem drugie
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Ja Cię mogę zabrać jutro Kędzior nie ma problemu i teraz sobie przesrałeś Czemu bo zabierasz tego dresa z sosnowca... miał za***rdalać na pks a nie w kubełkach wieść te grube dupsko
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Ja Cię mogę zabrać jutro Kędzior nie ma problemu i teraz sobie przesrałeś Czemu bo zabierasz tego dresa z sosnowca... miał za***rdalać na pks a nie w kubełkach wieść te grube dupsko kolego kolego uważaj co mówisz :polew: :polew: ja mam sylwetkę osy
Bulczas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Ja Cię mogę zabrać jutro Kędzior nie ma problemu i teraz sobie przesrałeś Czemu bo zabierasz tego dresa z sosnowca... miał za***rdalać na pks a nie w kubełkach wieść te grube dupsko Ja taki niby uprzejmy jestem a tak naprawdę chcę go wywieź do lasu i przywiązać do drzewa tylko cicho
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Ja taki niby uprzejmy jestem a tak naprawdę chcę go wywieź do lasu i przywiązać do drzewa tylko cicho mam nadzieje że zgwałcić to mnie niechcesz !
Bulczas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Ja taki niby uprzejmy jestem a tak naprawdę chcę go wywieź do lasu i przywiązać do drzewa tylko cicho mam nadzieje że zgwałcić to mnie niechcesz ! Ja to nie Miszka :polew:
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 To co ona w łóżku robi śpi widzę że prezes dzisiaj ładnie temat narzuca
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Ja taki niby uprzejmy jestem a tak naprawdę chcę go wywieź do lasu i przywiązać do drzewa tylko cicho mam nadzieje że zgwałcić to mnie niechcesz ! Ja to nie Miszka :polew: jak Miszka to ja bym się bał
Bulczas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 To co ona w łóżku robi śpi widzę że prezes dzisiaj ładnie temat narzuca To już wiemy czemu dziewczyny Cię nie chcą jak Ty z nimi tylko śpisz w nocy :polew: [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 22:39_________________________________________________Jesteś jutro Pucek??
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 tak Pucek niestety jest :polew: a co mam z nimi robić w nocy?? rozmawiać?? :polew:
Bulczas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 tak Pucek niestety jest :polew: a co mam z nimi robić w nocy?? rozmawiać?? :polew: Aaa no to jednak wszystko z Tobą w porządku :polew:
keżor Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 robie porządek w książce telefonicznej i jak trafiam na fajną koleżanke to wrzucam wam fotke
Rekomendowane odpowiedzi