ucho.77 Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Pany nie będzie się ktoś kręcił po Zabrzu??
ucho.77 Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 A ja sam nie wiem co jurto będę robić bo lipa jest:facepalm: chyba wolne do poniedziałku się szykuje
pajda Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 A ja sam nie wiem co jurto będę robić bo lipa jest:facepalm:chyba wolne do poniedziałku się szykuje okazja do rezania
stanley Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Pajda, miałeś być dzisiaj akurat dyra nie było w robo ---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ---------- o aucie nie gadajcie, dzisiaj zamówiłem 4szt nowych amorów obecne chyba od nowości
pajda Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Pajda, miałeś być dzisiaj akurat dyra nie było w robo ---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ---------- o aucie nie gadajcie, dzisiaj zamówiłem 4szt nowych amorów obecne chyba od nowości wiem ale mam zajob w robo i nie dałem rady , może jutro się uda chodź wątpie ---------- Post dopisany at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ---------- AUTO-MARKET-BD - oferta - otoMoto.pl ciekawa ulica ... hehe
stanley Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Pany wygrałem w robo mały konkurs. Na weekend majowy mogę sobie wybrać samochód od VW UP po Porsche Panamera... Auto oczywiście zatankowane pod korek Tak myśląc, zapytałem dyra czy VW Crafter też może być :kox: W końcu ma zbiornik paliwa 100l :grin:
oprych Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Brawo Stan moje gratulacje ja poproszę o porsche na 1h
pajda Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 ---------- Post dopisany at 23:23 ---------- Poprzedni post napisany at 23:22 ---------- Brawo Stan moje gratulacje ja poproszę o porsche na 1h słowo klucz to GTI
Mario22 Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Bry i ... pyrsk browarek po robocie ... P.S. Bulczas zerknij w bazar ...
Arturoo Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Pany wygrałem w robo mały konkurs. Na weekend majowy mogę sobie wybrać samochód od VW UP po Porsche Panamera... Auto oczywiście zatankowane pod korek Tak myśląc, zapytałem dyra czy VW Crafter też może być :kox: W końcu ma zbiornik paliwa 100l :grin: to przejazd masz po części opłacony...teraz tylko pytanie brzmi ....gdzie
Rekomendowane odpowiedzi