tomaszstn Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 na TVP2 gadają o jakimś nowym czynniku ukł. klimatyzacji, który ma być stosowany.Nabicie klimy bedzie kosztować ok 1000zł :grin: Już straszyli wcześniej tym gównem
oprych Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 siema alkony nie dałem rady wyjechać pajda musisz mi to po omacku wytłumaczyć
stanley Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 a zaraz na TVN leci KW, będą Donatan i Cleo
oprych Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 a bym zapomniał Kędzior widziałem dziś Twoją Panią pod KWK
pajda Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Pajda do czago żarówki chciałeś---------- Post dopisany at 22:04 ---------- Poprzedni post napisany at 22:04 ---------- Skleroza:facepalm: kierunek przód
ucho.77 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 ni ma ten gość jak bede w Mikołowie to ci weznę
pajda Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 siema alkony nie dałem rady wyjechać pajda musisz mi to po omacku wytłumaczyć jak bedziesz to robił to dzwoń
Miszka82 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Cały Akjam A co Ty pier**lisz?! Jak mogę wyjść wcześniej to wychodzę i jak mogę się spóźnić to tak jest. Powiedzialem wyraźnie, że nie obiecuje a wręcz odwrotnie. Wiec się odpier**l. cham i prostak
akjam Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Akjam, nie jedziesz do BT ? No chyba jadę. Cały Akjam A co Ty pier**lisz?! Jak mogę wyjść wcześniej to wychodzę i jak mogę się spóźnić to tak jest. Powiedzialem wyraźnie, że nie obiecuje a wręcz odwrotnie. Wiec się odpier**l. cham i prostak Jeb się!
Arturoo Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Akjam, nie jedziesz do BT ? No chyba jadę. Cały Akjam A co Ty pier**lisz?! Jak mogę wyjść wcześniej to wychodzę i jak mogę się spóźnić to tak jest. Powiedzialem wyraźnie, że nie obiecuje a wręcz odwrotnie. Wiec się odpier**l. cham i prostak Jeb się! Paciuloki
Rekomendowane odpowiedzi