Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 tak Pucek niestety jest :polew: a co mam z nimi robić w nocy?? rozmawiać?? :polew: Aaa no to jednak wszystko z Tobą w porządku :polew: hehe to dobrze bo już się bałem
stanley Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Ja bede przed 22, więc mysle ze spotkamy sie w złotych łukach Oko - bedziesz czekac na kabel?
Bulczas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 robie porządek w książce telefonicznej i jak trafiam na fajną koleżanke to wrzucam wam fotke I że niby masz foty wszystkich koleżanek
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 To co ona w łóżku robi śpi widzę że prezes dzisiaj ładnie temat narzuca To już wiemy czemu dziewczyny Cię nie chcą jak Ty z nimi tylko śpisz w nocy :polew: [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 22:39_________________________________________________Jesteś jutro Pucek?? no jestem ktoś musi reprezentować Klubowiczów z Gliwic
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Ja bede przed 22, więc mysle ze spotkamy sie w złotych łukach Oko - bedziesz czekac na kabel? ja jutro zjem 10kg czisburgerów
Bulczas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Mogę zabrać jutro lapa i kabel jak ktoś chcę :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 a Diman też będzie? hehe weź Rafał to mnie z vagujesz
Bulczas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 To co ona w łóżku robi śpi widzę że prezes dzisiaj ładnie temat narzuca To już wiemy czemu dziewczyny Cię nie chcą jak Ty z nimi tylko śpisz w nocy :polew: [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 22:39_________________________________________________Jesteś jutro Pucek?? no jestem ktoś musi reprezentować Klubowiczów z Gliwic To podjedź godzinę wcześniej i zabierz coś do bagażnika
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 a Diman też będzie? hehe weź Rafał to mnie z vagujesz Ciebie pomoże tylko kulka w łeb Diman podobno też jedzie :>
Bulczas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 a Diman też będzie? hehe weź Rafał to mnie z vagujesz Myślę że po włączeniu programu by było tylko ERROR ERROR :polew:
OKO Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 krolu na wziąść kompa i mamy vagowac moje A moze wezmie tez kabelek :gwizdanie: siema Diman czemu milczysz
keżor Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 robie porządek w książce telefonicznej i jak trafiam na fajną koleżanke to wrzucam wam fotke I że niby masz foty wszystkich koleżanek tych kiepskich nie :evil:
Bulczas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 robie porządek w książce telefonicznej i jak trafiam na fajną koleżanke to wrzucam wam fotke I że niby masz foty wszystkich koleżanek tych kiepskich nie :evil: To szkoda bo interesują mnie tylko te kiepskie
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 robie porządek w książce telefonicznej i jak trafiam na fajną koleżanke to wrzucam wam fotke I że niby masz foty wszystkich koleżanek tych kiepskich nie :evil: ta blondi bardzo bardzo jak dla mnie ale Wioli to i tak żadna nieprzebije :polew:
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Janusz, Kolego, daj mi namiar na tą blondi... :>
Bulczas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Kędzior jeśli jesteście sobie przeznaczeni to na pewno ją spotkasz :polew:
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Kędzior jeśli jesteście sobie przeznaczeni to na pewno ją spotkasz :polew: czyli jej nie spotka :polew:
Bulczas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Kędzior jeśli jesteście sobie przeznaczeni to na pewno ją spotkasz :polew: czyli jej nie spotka :polew: Nie chciałem dobijać chłopaka
Rekomendowane odpowiedzi