stanley Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 ja w dalszym ciągu czekam na info, a jakie gumy Ci zaproponował ? i ile $ ? Ja chcę Uniroyal RainSport 3 565zl/szt. Uniroyal Rainsport 3 - nowość wśród opon deszczowych ~ Oponeo ciekaw jestem tych opon, ja miałem dwójki i po sezonie zrobiły się głośne czekałem aż sie wypowiesz , że to lipa ... bo dwójki nie cieszą się u ciebie powodzeniem cd. herbatka z prądem a przy okazji porządki w lodówce się robią w porównaniu do Bridgestone Potenza to przepaść. Jeden plus, że te Uniroyale prawie się nie ścierają. Po swóch sezonach jeszcze ok 7mm mięsa ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:12 ---------- no i kolejna herbatka PS. Pajda, jakbyć chciał, to w godz 10-13 możemy jechać do mnie do robo no z chęcią bede ci dzwonił jeszcze bo rano z tesciowa na targ jedziemy, to bedziemy in touch napiszę to oficjalnie: koła do oddania
pajda Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 ja w dalszym ciągu czekam na info, a jakie gumy Ci zaproponował ? i ile $ ? Ja chcę Uniroyal RainSport 3 565zl/szt. Uniroyal Rainsport 3 - nowość wśród opon deszczowych ~ Oponeo ciekaw jestem tych opon, ja miałem dwójki i po sezonie zrobiły się głośne czekałem aż sie wypowiesz , że to lipa ... bo dwójki nie cieszą się u ciebie powodzeniem cd. herbatka z prądem a przy okazji porządki w lodówce się robią w porównaniu do Bridgestone Potenza to przepaść. Jeden plus, że te Uniroyale prawie się nie ścierają. Po swóch sezonach jeszcze ok 7mm mięsa ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:12 ---------- no i kolejna herbatka PS. Pajda, jakbyć chciał, to w godz 10-13 możemy jechać do mnie do robo no z chęcią bede ci dzwonił jeszcze bo rano z tesciowa na targ jedziemy, to bedziemy in touch napiszę to oficjalnie: koła do oddania no przecież oddam , tylko jeszcze nie wiem które
stanley Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 PS. Tego się boję... bo na pewno będzie kosa
stanley Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 nie wiem co mówi się przy herbacie ale smakując moją mówię: pyrsk
pajda Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 PS. Tego się boję... bo na pewno będzie kosa nie panikuj , oddam po bukowinie
stanley Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 ---------- Post dopisany at 08:39 ---------- Poprzedni post napisany at 08:38 ---------- PS. Tego się boję... bo na pewno będzie kosa nie panikuj , oddam po bukowinie ściul
ucho.77 Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Pajda poka jak wygląda na Stanleya kółkach:naughty:
stanley Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Pajda poka jak wygląda na Stanleya kółkach:naughty: zapadł sie chłopak pod ziemie
ucho.77 Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Pajda poka jak wygląda na Stanleya kółkach:naughty: zapadł sie chłopak pod ziemie Reza:whistling:
ucho.77 Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Na targu jeszcze kwitne w będzinie Po opony pojechales:grin:
Arturoo Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Na targu jeszcze kwitne w będzinie Po opony pojechales:grin: ....kolega
Rekomendowane odpowiedzi