keżor Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 Janusz, Kolego, daj mi namiar na tą blondi... :> pisz, 0 700..
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Janusz, Kolego, daj mi namiar na tą blondi... :> Pucek ty jesteś romantyczny więc trzymaj się jednej pozatym sio sio na gliwice Rafał mówię ci połączyła nas z Wiolą jakaś chemia coś zaiskrzyło
Bulczas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Janusz, Kolego, daj mi namiar na tą blondi... :> Pucek ty jesteś romantyczny więc trzymaj się jednej pozatym sio sio na gliwice Rafał mówię ci połączyła nas z Wiolą jakaś chemia coś zaiskrzyło No było to widać gołym okiem miłość od pierwszego wejrzenia
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Janusz, Kolego, daj mi namiar na tą blondi... :> Pucek ty jesteś romantyczny więc trzymaj się jednej pozatym sio sio na gliwice Rafał mówię ci połączyła nas z Wiolą jakaś chemia coś zaiskrzyło buhehhehe a to ciekawe, to co dzisiaj pół dnia robiłeś na gliwickich Janusz, no poważnie, nie być żyła :>
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Pucek kontrolowałem czy nierobisz czegoś niezgodnego z regulaminem Pucuś ty to idź zapal sobie świeczki i odczep się od tej blondi
Bulczas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Pucek jakbyś chodził ze mną do szkoły to takich lasek na kopy było
diman Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 oko nie milcze tylko odwiedziny mialem i musialem otworzyc
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Pucek jakbyś chodził ze mną do szkoły to takich lasek na kopy było a w szkole to ja nie myślałem o laskach tylko jak się tanio najebać [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 22:58_________________________________________________ Pucek kontrolowałem czy nierobisz czegoś niezgodnego z regulaminem Pucuś ty to idź zapal sobie świeczki i odczep się od tej blondi klubowicz musi przestrzegać regulaminu nie ma lekko, ja tam blondi lubię, czarne też :>
Bulczas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Pucek jakbyś chodził ze mną do szkoły to takich lasek na kopy było a w szkole to ja nie myślałem o laskach tylko jak się tanio najebać I to był Twój błąd Teraz jak myślisz to nic nie zostaję tylko się najebać. Ja łączyłem przyjemne z pożytecznym
OKO Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Pucek kontrolowałem czy nierobisz czegoś niezgodnego z regulaminem Pucuś ty to idź zapal sobie świeczki i odczep się od tej blondi i już dziewczyny podzielone miedzy chlopakow Pucek jakbyś chodził ze mną do szkoły to takich lasek na kopy było a w szkole to ja nie myślałem o laskach tylko jak się tanio najebać I to był Twój błąd Teraz jak myślisz to nic nie zostaję tylko się najebać. Ja łączyłem przyjemne z pożytecznym Pieknie bylo by wrocic do szkoly :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Pucek jakbyś chodził ze mną do szkoły to takich lasek na kopy było a w szkole to ja nie myślałem o laskach tylko jak się tanio najebać I to był Twój błąd Teraz jak myślisz to nic nie zostaję tylko się najebać. Ja łączyłem przyjemne z pożytecznym Rafał chodził do szkoły i uczył się na sekretarkę racja Rafał teraz to nic ino się najebać nie to żeby mi to było na rękę czy coś
OKO Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Rafał chodził do szkoły i uczył się na sekretarkę wink4 racja Rafał teraz to nic ino się najebać nie to żeby mi to było na rękę czy coś :tongue4 To taka lich wersja asystentki :polew:
Bulczas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 A próbowałeś Kędzior na trzeźwo do laski podbijać Jak coś to uczyłem się na kucharza w gastronomiku
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Pucek jakbyś chodził ze mną do szkoły to takich lasek na kopy było a w szkole to ja nie myślałem o laskach tylko jak się tanio najebać I to był Twój błąd Teraz jak myślisz to nic nie zostaję tylko się najebać. Ja łączyłem przyjemne z pożytecznym wiesz, jeszcze wtedy nie wiedziałem że będę miał taki popęd sexualny
OKO Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 A próbowałeś Kędzior na trzeźwo do laski podbijać Jak coś to uczyłem się na kucharza w gastronomiku wg mni najlepiej na lekkiej bani
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 A próbowałeś Kędzior na trzeźwo do laski podbijać Jak coś to uczyłem się na kucharza w gastronomiku na trzeźwo niee zbyt nieśmiały jestem tylko znowu jak coś łyknę to jestem aż za śmiały
Bulczas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 A próbowałeś Kędzior na trzeźwo do laski podbijać Jak coś to uczyłem się na kucharza w gastronomiku wg mni najlepiej na lekkiej bani Kędzior uznaje tylko K.O.
OKO Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 A próbowałeś Kędzior na trzeźwo do laski podbijać Jak coś to uczyłem się na kucharza w gastronomiku wg mni najlepiej na lekkiej bani Kędzior uznaje tylko K.O. :polew:
keżor Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 to kiedy idymy do jakiegoś spiża czy cuś , oczywiście idą tylko single reszta na własną odpowiedzialność
Bulczas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Pucek jakbyś chodził ze mną do szkoły to takich lasek na kopy było To fakt kto to mógl przwidzieć a w szkole to ja nie myślałem o laskach tylko jak się tanio najebać I to był Twój błąd Teraz jak myślisz to nic nie zostaję tylko się najebać. Ja łączyłem przyjemne z pożytecznym wiesz, jeszcze wtedy nie wiedziałem że będę miał taki popęd sexualny [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 23:06_________________________________________________ to kiedy idymy do jakiegoś spiża czy cuś , oczywiście idą tylko single reszta na własną odpowiedzialność Ja mogę iść tylko nic nie mówcie mojej
Rekomendowane odpowiedzi