Kędzior Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 siemanko :facepalm:dwa razy jadąc do roboty dmuchać, jak tu żyć dmuchac dmuchac czy dmuchac bzykac? bo to dwie rozne przyjemnosci hehehe
ucho.77 Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 siemanko :facepalm:dwa razy jadąc do roboty dmuchać, jak tu żyć dmuchac dmuchac czy dmuchac bzykac? bo to dwie rozne przyjemnosci hehehe :grin: tylko w balonik, quwa akcje mieli bo jeszcze raz zmusili mnie dmuchać w Dąbrowie:facepalm:
Kędzior Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 siemanko :facepalm:dwa razy jadąc do roboty dmuchać, jak tu żyć dmuchac dmuchac czy dmuchac bzykac? bo to dwie rozne przyjemnosci hehehe :grin: tylko w balonik, quwa akcje mieli bo jeszcze raz zmusili mnie dmuchać w Dąbrowie:facepalm: jak byles w DG to trzeba sie bylo odezwac
ucho.77 Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 nie pomyślałem,ale to na ciepłe nóżki bym się jeszcze załapał:grin:
ucho.77 Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 w ten piękny kebabowy dzień ---------- Post dopisany at 08:14 ---------- Poprzedni post napisany at 08:13 ---------- Pajda kompa nie zapomnij:whip2:
akjam Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Kto się wybiera dzisiaj? Mam do robo na noc ale może podjadę jak będzie co ludzi na chwile.
stanley Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 ja będę, ale max 20:30 spadam na meczyk
Rekomendowane odpowiedzi