Arturoo Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 widziałeś gdzieś jakiś wątek ...tak bym miał krok po kroku ???
KrzysiekA4 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 na youtube znalazłem kiedyś,szukam ale znależć nie moge tylko od afn znalazłem,poszukaj a znajdziesz:wink:
KrzysiekA4 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Jak znajdę to na PW podeślę,ale też pisałeś że suszarka coś Ci słabo się zbiera nie ma tam problemu(luzy itp)?? ---------- Post dopisany at 04:42 ---------- Poprzedni post napisany at 04:38 ---------- Tak patrzę na ten filmik i to chyba będzie to samo
szafa Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Panowie szukam osoby z okolic katowic które by mi ogarnęła immo, kluczyki, przebieg w liczniku z fisem w aucie z 2000r.? Jak coś pw, oczywiście nie za darmo:wink:
stanley Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 ---------- Post dopisany at 06:44 ---------- Poprzedni post napisany at 06:43 ---------- Panowie szukam osoby z okolic katowic które by mi ogarnęła immo, kluczyki, przebieg w liczniku z fisem w aucie z 2000r.? Jak coś pw, oczywiście nie za darmo:wink: chyba Danielom z Żor
Multis Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 ---------- Post dopisany at 08:32 ---------- Poprzedni post napisany at 08:31 ---------- widziałeś gdzieś jakiś wątek ...tak bym miał krok po kroku ??? Podrzuc na tychy to ci to ogarne;)
akjam Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Kto dziś będzie? No Kto? Ja może podjadę choć na noc do robo idę.
Rekomendowane odpowiedzi