Kanar Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 no to na Twoim miejscu bym się zastanawiał nad nokią N97 ja mam E75 i powiedzmy że jestem zadowolony chociaż wyświetlacz mógłby być większy
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 szykujecie jakieś atrakcje na 1000 strone - może akurat to wypadnie w czasie tych 2 najbliższych wtorków w które bedę miał możliwość przyjechania
akjam Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 szykujecie jakieś atrakcje na 1000 strone - może akurat to wypadnie w czasie tych 2 najbliższych wtorków w które bedę miał możliwość przyjechania Miszka Nas zaprasza na chatę bo przecież parapetówa musi być! :polew: :polew:
Kanar Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 no chłopaki słyszeli?? dziś robimy próbe generalną w jakimś night klubie żeby za tydzień i za dwa nie było siary ps. Miron słyszałem że jesteś tutaj Bogiem snowboardu- masz jakąś rade co zrobić żeby sie nie połamać za pierwszym razem??
akjam Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 no chłopaki słyszeli?? dziś robimy próbe generalną w jakimś night klubie żeby za tydzień i za dwa nie było siary ps. Miron słyszałem że jesteś tutaj Bogiem snowboardu- masz jakąś rade co zrobić żeby sie nie połamać za pierwszym razem?? Ja za pierwszym razem się nie połamałem... P.S. Wjeżdzaj krzesełkiem! :polew:
Kanar Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 taaaa słyszałem już legendy na temat talerzyka itp chociaż powiem że bardziej mnie martwi zjazd.. chyba że sie zapisze na jakąś szkółke z 5 latkami
akjam Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 taaaa słyszałem już legendy na temat talerzyka itp chociaż powiem że bardziej mnie martwi zjazd.. chyba że sie zapisze na jakąś szkółke z 5 latkami To też jest wyjście! Na naukę nigdy za późno!
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 taaaa słyszałem już legendy na temat talerzyka itp chociaż powiem że bardziej mnie martwi zjazd.. chyba że sie zapisze na jakąś szkółke z 5 latkami To też jest wyjście! Na naukę nigdy za późno! potwierdzam - starym koniom nikt uczyć się nie zabroni
OKO Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 taaaa słyszałem już legendy na temat talerzyka itp chociaż powiem że bardziej mnie martwi zjazd.. chyba że sie zapisze na jakąś szkółke z 5 latkami To też jest wyjście! Na naukę nigdy za późno! potwierdzam - starym koniom nikt uczyć się nie zabroni Ja w ubiegłum roku pierwsy raz próbowałem. 2 dni i juz zaczęło mi to sprawiać frajdę
Bulczas Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Ja zaczynam sie uczyć jazdy na snowboardzie lub na nartach w przyszłym roku... Za chwilę koniec pracy nareszcie
Kanar Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 ja jade 19 lutego gdzieś się pouczyć.. potem 2 tygodnie L4 i będzie dobrze
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 i już po pracy :> Keżor szkoda że jak ja kupowałem to niebyło ori lampek wystawionych w dogodnej cenie Kanar bierzesz się za sporty zimowe powiadasz
Kanar Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 no baaaaa tak naprawde to wina mojej bo wg niej sex i picie piwa to nie jest sport ;(
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Kanar to chyba potwierdza się moje zajęcze stwierdzenie
akjam Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 i już po pracy :> Ale Ci dobrze! Ja jeszcze ponad 5 godzin musze tu siedzieć!
Kanar Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Kanar to chyba potwierdza się moje zajęcze stwierdzenie jakie stwierdzenie bo chyba ominąłem pare stron spamu
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Kanar to chyba potwierdza się moje zajęcze stwierdzenie jakie stwierdzenie bo chyba ominąłem pare stron spamu pamiętasz kiedyś tych kolesi co biegali (skakali) po parkingu? i co wtedy powiedziałem o kondycji i szybkości zajączka? [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 14:48_________________________________________________ i już po pracy :> Ale Ci dobrze! Ja jeszcze ponad 5 godzin musze tu siedzieć! jak bym zarabiał tyle co ty to też bym mógł siedzieć jeszcze z 5godz Rafał o której mniej więcej będziesz?
Rekomendowane odpowiedzi