Bulczas Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 To już wiem czemu dziś Cię nie będzie nie no, Kędziora przynajmniej nikt nie będzie wk***iał poważnie, wpadł bym ale leje mi się z nosa i fatalnie się czuję Spoko to wracaj do zdrowia I szykuj się na piątek bo chyba wpanę na gliwice noo najwyższy czas żebyś wpadł, jeszcze jak by ten dres wpadł to też było by miło Dres się będzie chował że ma szkołę :gwizdanie: Przyjdzie lato to pewnie będę częściej [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 16:38_________________________________________________A w ogóle gdzie jest dres??
stanley Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Kurde większośc osób u mnie chorych Co oni wszyscy śpią bez majtek ?
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Kurde większośc osób u mnie chorych Co oni wszyscy śpią bez majtek ? Ty, to już wiem dlaczego jestem chory :polew:
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Kurde większośc osób u mnie chorych Co oni wszyscy śpią bez majtek ?
akjam Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Kurde większośc osób u mnie chorych Co oni wszyscy śpią bez majtek ? Ty, to już wiem dlaczego jestem chory :polew: :polew: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Kurde większośc osób u mnie chorych Co oni wszyscy śpią bez majtek ? leżę i kwiczę Rafał jak będziesz wyjeżdżał to puść sygnał szkoda że cię Pucek niebędzie :polew: nie muszę brać nerwosolu hehehe
stanley Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 kto dzisiaj stawia w złotych łukach ? kurde jutro mam na rano, rzucaja mną jak szmatą
stanley Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 pijemy coś na spocie? kawa, herbata - bez ograniczeń
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 pijemy coś na spocie? kawa, herbata - bez ograniczeń eee tam ja będę żłopał coca-cole
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 ja teź, ale tylko 0,5 l na głowę 0,5 to spokojnie damy radę weź jakieś kielony Stanley no chyba że walimy z kubeczka?
Adrenalina Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 ja teź, ale tylko 0,5 l na głowę 0,5 to spokojnie damy radę weź jakieś kielony Stanley no chyba że walimy z kubeczka? Kędzior, robisz się monotematyczny...
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 ja teź, ale tylko 0,5 l na głowę 0,5 to spokojnie damy radę weź jakieś kielony Stanley no chyba że walimy z kubeczka? Kędzior, robisz się monotematyczny... to już coca-coli się niemożna napić ze znajomymi? koleżanka dzisiaj będzie? Ok Kędzior dam Ci znać
Adrenalina Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 ja teź, ale tylko 0,5 l na głowę 0,5 to spokojnie damy radę weź jakieś kielony Stanley no chyba że walimy z kubeczka? Kędzior, robisz się monotematyczny... to już coca-coli się niemożna napić ze znajomymi? no ostanio ta 'coca-cola' troszkę Ci zaszkodziła :gwizdanie: nie będzie
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 ja teź, ale tylko 0,5 l na głowę 0,5 to spokojnie damy radę weź jakieś kielony Stanley no chyba że walimy z kubeczka? Kędzior, robisz się monotematyczny... to już coca-coli się niemożna napić ze znajomymi? no ostanio ta 'coca-cola' troszkę Ci zaszkodziła :gwizdanie: za dużo bąbelków w niej było
stanley Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 cześć chu*jku [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 18:11_________________________________________________Adrenalina - zrób coś pożytecznego w domu
Rekomendowane odpowiedzi