oprych Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Kur..... Wszyscy coś rezaja a ja w czarnej du.... pie no niestety, taki to już los golasów trzeba było grosza dołożyć i kupić eS-ke Ale jaka satysfakcja jak się coś zrobi co to za sztuka kupić gotowe - żadna ---------- Post dopisany at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:47 ---------- dzisiejsze przygotowanie i dwóch pomocników
pajda Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Kur..... Wszyscy coś rezaja a ja w czarnej du.... pie no niestety, taki to już los golasów trzeba było grosza dołożyć i kupić eS-ke Ale jaka satysfakcja jak się coś zrobi co to za sztuka kupić gotowe - żadna taka że ty się meczysz z szukaniem i dopasowaniem tajli na allegro a ja mam banana jak wsiadam do mojego wozidła i się ciesze że stanley namówił mnie właśnie na te B6
oprych Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Kur..... Wszyscy coś rezaja a ja w czarnej du.... pie no niestety, taki to już los golasów trzeba było grosza dołożyć i kupić eS-ke Ale jaka satysfakcja jak się coś zrobi co to za sztuka kupić gotowe - żadna taka że ty się meczysz z szukaniem i dopasowaniem tajli na allegro a ja mam banana jak wsiadam do mojego wozidła i się ciesze że stanley namówił mnie właśnie na te B6 ale ja nie chce ze swojego zrobić b7 ---------- Post dopisany 06-05-2014 at 00:00 ---------- Poprzedni post napisany 05-05-2014 at 23:51 ---------- a bym zapomniał piny zamówione prawie wszystkie reszte wytargam z wiązki co mam od razu będzie z kablami i działamy :banan:ten weekend opada nie mam furmanki ale przyszły na pewno dam rade:whistling: tylko żebyś zorganizował 2h w swoim terminarzu
H4mm3R Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Kur..... Wszyscy coś rezaja a ja w czarnej du.... pie no niestety, taki to już los golasów trzeba było grosza dołożyć i kupić eS-ke Ale jaka satysfakcja jak się coś zrobi co to za sztuka kupić gotowe - żadna ---------- Post dopisany at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:47 ---------- dzisiejsze przygotowanie i dwóch pomocników http://s17.postimg.org/9pqw3encv/20140505_132618.jpg Koty były gratis? ---------- Post dopisany at 11:02 ---------- Poprzedni post napisany at 11:02 ----------
H4mm3R Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Tak dlatego taka cena Chyba świeżo zdjęty w dziupli z auta, bo go nawet nie umyli
oprych Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 No nawalone miał robactwa Gadales z Kuba? Pochytacie to dla mnie
H4mm3R Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 No nawalone miał robactwa Gadales z Kuba? Pochytacie to dla mnie Co Ci mamy pochytać?
tomaszstn Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Dzieje się tam co dzisiaj u Was? Nie wiem czy gonić parcha?
kraver Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 To gdzie ten spot dziś sie odbędzie ?? A nowych wpuszczacie ?? jak sie wyrobie to podjechał bym na chwilę
Multis Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Ja Kurwin walcze z kuchnia. Jutro montaz . ech... Niewyrobie sie
Rekomendowane odpowiedzi