Kanar Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 ja już też na szczęście wujek google forum audi tt i peb.pl są bardzo pomocne dobra lece coś popsuć a podjarany jestem jak małe dziecko :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 ja już też na szczęście wujek google forum audi tt i peb.pl są bardzo pomocne dobra lece coś popsuć a podjarany jestem jak małe dziecko :polew: działaj działaj na pebie jest wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Address 35 -------------------------------------------------------Controller: 8LO 862 257 E Component: ZV-Pumpe Coding: 00000 Shop #: WSC 65535 1 Fault Found: 01367 - Central Locking Pump Run Time Exceeded (Likely Leak) 35-00 - - jedyny błąd którym do mnie zagadał.. ten sam co wczoraj na spocie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Address 35 -------------------------------------------------------Controller: 8LO 862 257 E Component: ZV-Pumpe Coding: 00000 Shop #: WSC 65535 1 Fault Found: 01367 - Central Locking Pump Run Time Exceeded (Likely Leak) 35-00 - - jedyny błąd którym do mnie zagadał.. ten sam co wczoraj na spocie.. szukaj na forum kody błędów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 wow panowie ale się rozchulaliście ponad 10 stron szaleństwo szaleńswto :evil: [br]Dopisany: 08 Październik 2009, 08:31_________________________________________________ 161 keżor 121 krolu 111 Miszka82 54 Kanar 51 Tzieland 42 Rafal87 35 Rudi M 35 Maxito1981 34 miron78 34 akjam 32 stanley 30 Gracjan 27 Guregoru 27 czester1800 25 Baltazar 25 WOLF A4 22 gregory 21 A4 siano 20 viktor098 19 A-rek 11 pucek2509 11 Kamilbs 10 WOLFowa wszyscy <10 zostali pominięci... krolu dobry jesteś ze chciało ci się to liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 no i coś mi wg vag'a nie domaga centralny zamek - prawdopodobnie pęknięty któryś wężyk ale jak narazie nie zauważyłem nic podejrzanego jeśli o central chodzi więc póki co oleje temat i poczekam na rozwój sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 wow panowie ale się rozchulaliście ponad 10 stron szaleństwo szaleńswto :evil: [br]Dopisany: 08 Październik 2009, 08:31_________________________________________________ 161 keżor 121 krolu 111 Miszka82 54 Kanar 51 Tzieland 42 Rafal87 35 Rudi M 35 Maxito1981 34 miron78 34 akjam 32 stanley 30 Gracjan 27 Guregoru 27 czester1800 25 Baltazar 25 WOLF A4 22 gregory 21 A4 siano 20 viktor098 19 A-rek 11 pucek2509 11 Kamilbs 10 WOLFowa wszyscy <10 zostali pominięci... krolu dobry jesteś ze chciało ci się to liczyć to sa jakies stare dane, ja wczoraj spamowalem 4 godziny jak krola nie bylo i dalej jest lepszy : przez te wczorajsze zabawy zblokowalo mi neta i mam do 20-tego predkosc max 32kb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 8 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 siemka z rana, widze że sie pięknie rozkręcił temat , stron od zaje....a ale czyta sie miło , nic nie komentuje odnośnie Krola , bo faktycznie widziałem jego kumpli :gwizdanie: a co do ciekawych rzeczy to chyba mi auto umarło i na spoty będe przychodził butami było tak: dołączam sie do ruchu -> wrum wrum wrum -> luka -> szczał sprzęgłem -> pi pi pi pi wrrrrrrrrr -> i nagle Stuk Jeb d*p d*p d*p d*p d*p d*p d*p zjechałem na bok i dalej d*p d*p d*p ;( ;( ja chyba miałem spawany silnik i pewnie spaw puścił ;( a najgorsze jest to , że nie wiem gdzie auto oddać w katowicach , żeby nie wyjechało w jeszcze gorszym stanie niż jest teraz a zaraz pylam na pociąg do Gliwic :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 uuuuuu niekorzystnie Miszka.. czyli zdjęć póki co chłopaki nie mamy co wklejać Keżor jakbyś chciał się gdzieś scholować to daj znać w tym tygodniu w przedziale 6-11.30 jestem dostępny i chętny do pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 siemka z rana, widze że sie pięknie rozkręcił temat , stron od zaje....a ale czyta sie miło , nic nie komentuje odnośnie Krola , bo faktycznie widziałem jego kumpli :gwizdanie: a co do ciekawych rzeczy to chyba mi auto umarło i na spoty będe przychodził butami było tak: dołączam sie do ruchu -> wrum wrum wrum -> luka -> szczał sprzęgłem -> pi pi pi pi wrrrrrrrrr -> i nagle Stuk Jeb d*p d*p d*p d*p d*p d*p d*p zjechałem na bok i dalej d*p d*p d*p ;( ;( ja chyba miałem spawany silnik i pewnie spaw puścił ;( a najgorsze jest to , że nie wiem gdzie auto oddać w katowicach , żeby nie wyjechało w jeszcze gorszym stanie niż jest teraz a zaraz pylam na pociąg do Gliwic :wallbash: to lipa jak bedziesz potrzebaowal pomocy(np zholowac) to daj znac a te odglosy ktore opisales sa mi znajome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 siemka z rana, widze że sie pięknie rozkręcił temat , stron od zaje....a ale czyta sie miło , nic nie komentuje odnośnie Krola , bo faktycznie widziałem jego kumpli a co do ciekawych rzeczy to chyba mi auto umarło i na spoty będe przychodził butami było tak: dołączam sie do ruchu -> wrum wrum wrum -> luka -> szczał sprzęgłem -> pi pi pi pi wrrrrrrrrr -> i nagle Stuk Jeb d*p d*p d*p d*p d*p d*p d*p zjechałem na bok i dalej d*p d*p d*p ja chyba miałem spawany silnik i pewnie spaw puścił a najgorsze jest to , że nie wiem gdzie auto oddać w katowicach , żeby nie wyjechało w jeszcze gorszym stanie niż jest teraz a zaraz pylam na pociąg do Gliwic Witam No nieciekawie w poprzednim aucie Seat Ibiza maialem podobnie ruszylem i nagle mi sie pierdzielnelo i sprzeglo poszlo sie je... Ale u Ciebie to chyba cos innego pewnie jak cos u mnie mam mechanika ktory sie zsna na rzeczy robil bratu prawie caly silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Nie dołujcie keżora bo widziałem dziś to auto i słyszałem i jest nieciekawie... a co do nowych statystyk: (top 6 potem spamowicze z gliwic...) 163 keżor 152 krolu 146 Miszka82 76 Kanar 75 Tzieland 47 Rafal87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 8 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 auto już jest w zabrzu w warsztacie, dzięki wielkie Krolu i Miszka za pomoc niestety zostały ślady na aucie po lewecie teraz czekam na diagnoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 A mi laptop padł w domu i dopiero teraz udało mi się w pracy przeczytać. Mam nadzieję, że Krolu jest dobrym kolegą i nam wszystko wybaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Jak widziales, i mowisz ze jest nieciekawie, tzn ze mu korba maska wyszla, czy cos w tym stylu ? a moze mu swieca wyleciala, tak jak pelexowi. Uwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? [br]Dopisany: 08 Październik 2009, 17:42_________________________________________________ auto już jest w zabrzu w warsztacie, dzięki wielkie Krolu i Miszka za pomoc niestety zostały ślady na aucie po lewecie teraz czekam na diagnoze Kezor, ale co sie moglo stac tak na oko ? cos w silniku czy skrzynia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 8 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 na 90% silnik , Wesoły jak sie dowiedziałem miał podobnie i mu zawór sie urwał i rozwaliło blok ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 na 90% silnik , Wesoły jak sie dowiedziałem miał podobnie i mu zawór sie urwał i rozwaliło blok ;( :( [br]Dopisany: 08 Październik 2009, 18:03_________________________________________________http://wiadomosci.onet.pl/2056494,12,1,1,item.html :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 W Zabrzu gdzie dokładnie?? na ul Kingi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 8 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 nie wiem co to za ulica, w warsztacie taty Wesołego , także auto jest w dobrych rękach. Stanley z tego co widze to zadeklarowane doładowanie to jest 1.3Bar także podjedź do tego tunera i niech Ci zmieni to doładowanie póki masz jeszcze całe turbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi