stanley Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Stan daj nr tel na pw bo mi się książka wy***ała tylko małolatom na Tychach nie dawaj wiem czemu, ostatnio spotkałem trzy i gadały, że jedna ssał jedno jajo, druga drugie, a trzecie chapała dzidę po same migdały lubisz to s*ko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 dobra spierdalam bo jutro arbajt od rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zayebiesz się w tej robocie! Ale nie tak jakbyś chciał. Też lecę. Nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 nareczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zdrowie przy fuszce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Miszka, poleciało PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Stan biere ten mój ziom ten wózek, sprawdzili go u chłopaków na Boguciach i gadali żeby brać a oto i on 3,0 TDi QUATTRO S-LINE SKÓRA NAVI KOLOR XENON !!!! (4287881414) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. jest jeden mankament - ze sosnowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 no historię ma ok PS. Dzisiaj to samo powiedziałem o innym wozie Mironowi i Bartowi S ( i nie robiłem ctrl+c -> ctrl+v ) ---------- Post dopisany at 22:46 ---------- Poprzedni post napisany at 22:45 ---------- Stan biere ten mój ziom ten wózek, sprawdzili go u chłopaków na Boguciach i gadali żeby braća oto i on 3,0 TDi QUATTRO S-LINE SKÓRA NAVI KOLOR XENON !!!! (4287881414) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. jest jeden mankament - ze sosnowca fajne koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 planuje tym autem pojeździć ok 5 lat później mam obiecane za 30k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Stan biere ten mój ziom ten wózek, sprawdzili go u chłopaków na Boguciach i gadali żeby braća oto i on 3,0 TDi QUATTRO S-LINE SKÓRA NAVI KOLOR XENON !!!! (4287881414) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. jest jeden mankament - ze sosnowca czyli będą go sprowadzać :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 ---------- Post dopisany at 23:09 ---------- Poprzedni post napisany at 23:08 ---------- czyli cena + opłaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Dobry :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi