pajda Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 ten zlot tam na dole? przy parkingu tak? U góry masz wszystko opisane co i jak są zdjęcia, trudno nie trafić
akjam Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Od Reala/3Stawy jedziesz na lotnisko i tam zawsze stoimy po lewej stronie. Jak będziesz zjeżdzał z górki to nie wjeżdżaj na parking w lewo tylko jedź 100 metrów dalej i na pewno kogoś znajdziesz.
Speedhuman Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Jest juz ktoś ? Ino jedno auto a właściciel kaj
camillotychy Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Ja bym wpadł, ale dalej bez auta czekam i czekam.. mam nadzieje że za tydzień już nim przyjadę
stanley Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 dzięki za spota pierwszekm na rowerku zaliczone, doopa już boli ---------- Post dopisany at 21:30 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ---------- Jest juz ktoś ? Ino jedno auto a właściciel kaj stało B6 od Pajdy, trzeba było na chwilę stanąć przy nim My siedzieliśmy na ławeczce
oprych Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Jest juz ktoś ? Ino jedno auto a właściciel kaj chyba sie wstydził dzieki za mega szybkiego spociszona:hi:
akjam Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Ja już w drodze byłem ale niestety do robo musiałem jechać na czas...
pajda Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Jest juz ktoś ? Ino jedno auto a właściciel kaj żłopał piwko na ławce jak menel thx za mini spocika i miło było poznać 4rings
Speedhuman Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 dzięki za spotapierwszekm na rowerku zaliczone, doopa już boli ---------- Post dopisany at 21:30 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ---------- Jest juz ktoś ? Ino jedno auto a właściciel kaj stało B6 od Pajdy, trzeba było na chwilę stanąć przy nim My siedzieliśmy na ławeczce Stałem z 30min na ławce był ino koles z laska.... Byłem busem czarnym ....
pajda Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Pajda podaj tego linka PW ---------- Post dopisany at 22:41 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ---------- dzięki za spotapierwszekm na rowerku zaliczone, doopa już boli ---------- Post dopisany at 21:30 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ---------- Jest juz ktoś ? Ino jedno auto a właściciel kaj stało B6 od Pajdy, trzeba było na chwilę stanąć przy nim My siedzieliśmy na ławeczce Stałem z 30min na ławce był ino koles z laska.... Byłem busem czarnym .... nie ta ławka , następna a to widziałem jakiegoś busa brązowy na alusach transporter??o tego chodziło
akjam Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Pany muszę odświeżyć moje zaciski i zastanawiam się na jaki kolor je malnąć? Tak jak było srebro czy jakieś pomysły?
Speedhuman Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Pajda podaj tego linka PW ---------- Post dopisany at 22:41 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ---------- dzięki za spotapierwszekm na rowerku zaliczone, doopa już boli ---------- Post dopisany at 21:30 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ---------- Jest juz ktoś ? Ino jedno auto a właściciel kaj stało B6 od Pajdy, trzeba było na chwilę stanąć przy nim My siedzieliśmy na ławeczce Stałem z 30min na ławce był ino koles z laska.... Byłem busem czarnym .... nie ta ławka , następna a to widziałem jakiegoś busa brązowy na alusach transporter??o tego chodziło Czarny bus czarna fela cały czarny naprzeciw b6 avant na tab Rej SM jak sie nie mylę s-line
akjam Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Jak widziałeś audi A4 z ramkami klubowymi to trzeba było podejść i po temacie. Ciężko w drugą stronę, pytać wszystkich którzy stoją innymi autkami czy przyjechali na spota A4. ---------- Post dopisany at 22:57 ---------- Poprzedni post napisany at 22:57 ---------- Jednak się wstydził.
oprych Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 wal na różowo będzie:kox: human - następnym razem będziesz wiedział ze musisz się spiąć i podbić do gości
stanley Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Widziałem Was, trzeba było pisać, że będziesz czymś innym niż Audi ---------- Post dopisany at 23:02 ---------- Poprzedni post napisany at 23:00 ---------- Nic straconego, następnym razem już się znajdziemy
pajda Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Pajda podaj tego linka PW ---------- Post dopisany at 22:41 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ---------- dzięki za spotapierwszekm na rowerku zaliczone, doopa już boli ---------- Post dopisany at 21:30 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ---------- Jest juz ktoś ? Ino jedno auto a właściciel kaj stało B6 od Pajdy, trzeba było na chwilę stanąć przy nim My siedzieliśmy na ławeczce Stałem z 30min na ławce był ino koles z laska.... Byłem busem czarnym .... nie ta ławka , następna a to widziałem jakiegoś busa brązowy na alusach transporter??o tego chodziło Czarny bus czarna fela cały czarny naprzeciw b6 avant na tab Rej SM jak sie nie mylę s-line no moje b6 , widziałem tego busa ale nie skojarzyłem z A4 klub , jak byś podjechał A6 to bym podszedł bo widziałem twój wątek a tak to wybacz
oprych Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 C7 w garażu chowa a na spota transorterem matko co się dzieje z tymi ludźmi jak ja bym był to i tak poupalał bym tego T, nie odpuścił bym Ci - własnie z kuli tego ze nie przyjechałeś C7
Rekomendowane odpowiedzi