sławko Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 jo sie stawia w zeszlym tydniu chciolek przyjechac ale dluzyj mi w robocie zeszlo i dopiyro przed 22 skonczylek... :/ niystety przyjada niykompletnym autym :/ no i mom nadzieja ze mie niy zlinczujecie za tak dlugo niyobecnosc i za to co z autym zrobilek do jutra
pajda Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 jo sie stawia w zeszlym tydniu chciolek przyjechac ale dluzyj mi w robocie zeszlo i dopiyro przed 22 skonczylek... :/ niystety przyjada niykompletnym autym :/ no i mom nadzieja ze mie niy zlinczujecie za tak dlugo niyobecnosc i za to co z autym zrobilek do jutra widziałem dzisiaj twoją zebre na Laryskiej
pajda Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 ale tu cisza .... żadnego psyt BTW nasi w opałach
Mario22 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 ale tu cisza .... żadnego psyt BTW nasi w opałach Jaki wynik bo jestem w robocie
pajda Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 ale tu cisza .... żadnego psyt BTW nasi w opałach Jaki wynik bo jestem w robocie 0-0 82 minuta ---------- Post dopisany at 23:51 ---------- Poprzedni post napisany at 23:37 ---------- no i dogrywka
Arturoo Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 Hejka...mnie nie bedzie...w pracy kwitne do wieczora ..:/ wysłane z one v
sławko Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 jo sie stawia w zeszlym tydniu chciolek przyjechac ale dluzyj mi w robocie zeszlo i dopiyro przed 22 skonczylek... :/ niystety przyjada niykompletnym autym :/ no i mom nadzieja ze mie niy zlinczujecie za tak dlugo niyobecnosc i za to co z autym zrobilek do jutra widziałem dzisiaj twoją zebre na Laryskiej Tak myślolek że to Ty :-D
akjam Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 Mnie chyba nie będzie bo najprawdopodobniej będę musiał jechać do stolicy.
Rekomendowane odpowiedzi