akjam Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 (edytowane) Siema! 4h20min jazdy i juz prawie w Gdańsku. to gdzie na ten urlop sie wybrałes ? No póki co to jestem we Władysławowie na dłuższy weekend a jakiś dłuższy urlop to we wrześniu. Pozdro! Lecimy na miasto! Edytowane 17 Sierpnia 2014 przez akjam
Miszka82 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 po majówce k**wa to nie ten długi weekend na 90% chcieli i dupnąć mojego szczura lądowego w Wa-wie - na szczęście czujność starego udaremniła to po majówce k**wa to nie ten długi weekend na 90% chcieli i dupnąć mojego szczura lądowego w Wa-wie - na szczęście czujność starego udaremniła to tak też mnie to zdziwiło
ucho.77 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Pajdowie dzięki za miłe popołudnie
pajda Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Pajdowie dzięki za miłe popołudnie my tez podziękował polecamy się na przyszłość a teraz herbatka z rumem
Multis Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zdrowie. Kurwin zaś poszło.... Wysłane z taboreta...
Multis Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Dobrze ze nocki to troche mniej pójdzie... jak tam lustra? Pajdosowi sie podobało? Wysłane z taboreta...
ucho.77 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 lustra miodzio Pajda pyta czemu jeszcze u niego tego nie ma dziś chciał Sopranowy moduł dźwignąć na trawienie Multis musisz się wybrać do Bawarskiej Chaty głodny nie wyjdziesz
Multis Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 To czemu nie dales oprychowi. A Pajdos niech se pociągnie kable to mu ogarne temat w tym tyg. Wysłane z taboreta... lustra miodzio Pajda pyta czemu jeszcze u niego tego nie ma dziś chciał Sopranowy moduł dźwignąć [emoji481] na trawienie Multis musisz się wybrać do Bawarskiej Chaty głodny nie wyjdziesz Ponoć się popsuli. Ale nie wiem nie bylem. Za to pod wiatrakiem na łodzi to idzie pojeść...Wysłane z taboreta...
Multis Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zdrowie. . 0,7 krupnika a teraz stock.... Wysłane z taboreta...
Multis Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Już na jednym forum siedze... Wysłane z taboreta...
Multis Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Martwi mnie jeszcze jeden problem. Zamykanie z knefla na drzwiach... to nie po mojemu. Wysłane z taboreta... Zdrowie... Wysłane z taboreta...
ucho.77 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 już gadaliśmy o tym dołożysz mały biały prostokąt i będzie git
Rekomendowane odpowiedzi