Multis Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Ale że po stacyjce?. Czyli Pajdos bedzie miał lepiej?. Kurwin przekaźniki mi się kończą.... Wysłane z taboreta...
pajda Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Dobrze ze nocki to troche mniej pójdzie... jak tam lustra? Pajdosowi sie podobało? Wysłane z taboreta... co miało mi się podobać lustra składane czy układ który zrobiłeś ? Ale że po stacyjce?. Czyli Pajdos bedzie miał lepiej?. Kurwin przekaźniki mi się kończą.... Wysłane z taboreta... co bede mieć lepiej
Multis Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Bajer sie liczy. Układ to pikuś na kolanie robiony. On ma robić to co cieszy oko. A nie sie podobać... Wysłane z taboreta...
pajda Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Multis musisz się wybrać do Bawarskiej Chaty głodny nie wyjdziesz golonko bardzo dobre ale czytał na necie że nie każdemu taki zestaw sie podoba i opinie na necie są różne http://oslislo.pl/ostryga/?p=2817
Multis Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zastanawiam się czy nie wywalicć przekaźników i wszystko na cyfrówce zrobić...mam jeszcze zapas układów "wojskowych".... pora z prototypów na produkcyjne wejść. Wysłane z taboreta...
pajda Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 No! To zamawiaj przekaźniki ten już pewnie 10 PW do multisa posłał że biere Zastanawiam się czy nie wywalicć przekaźników i wszystko na cyfrówce zrobić...mam jeszcze zapas układów "wojskowych".... pora z prototypów na produkcyjne wejść. Wysłane z taboreta... a czym to jest sterowane przez drzwi ? a co bedzie jak ja mam autozamykanie po przekroczeniu 15 km/h?
ucho.77 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Napisano dziś, 22:03Bajer sie liczy. Układ to pikuś na kolanie robiony. On ma robić to co cieszy oko. A nie sie podobać...Wysłane z taboreta... układu nie widać a oko cieszy
Multis Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Heheh. Ucho. Zdjęcie przełącznika lusterek dawaj... Bo moje takie. Wysłane z taboreta... No! To zamawiaj przekaźniki ten już pewnie 10 PW do multisa posłał że biere Zastanawiam się czy nie wywalicć przekaźników i wszystko na cyfrówce zrobić...mam jeszcze zapas układów "wojskowych".... pora z prototypów na produkcyjne wejść. Wysłane z taboreta... a czym to jest sterowane przez drzwi ? a co bedzie jak ja mam autozamykanie po przekroczeniu 15 km/h? No właśnie i to musze dorobić. Twój już to będzie miał...Wysłane z taboreta... Zdrowie stock... Wysłane z taboreta...
ucho.77 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 musiałbym iść na dół a już mi się nie chcę rano zrobię
Multis Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 musiałbym iść na dół a już mi się nie chcę rano zrobię Rano nie będzie podświetlenia...Wysłane z taboreta...
Multis Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Wczoraj mi się nie podobało to.... ale to może balantines... pajda i oprych bedzie mial lepsze.... Wysłane z taboreta... Prototyp... Wysłane z taboreta...
pajda Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 musiałbym iść na dół a już mi się nie chcę rano zrobię Rano nie będzie podświetlenia...Wysłane z taboreta... co wy chcecie zdjecie przełącznika ?
Multis Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Ale jednej rzeczy trzeba Ci pogratulować: wytrwałości. Wysłane z taboreta...
Multis Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 musiałbym iść na dół a już mi się nie chcę rano zrobię Rano nie będzie podświetlenia...Wysłane z taboreta... co wy chcecie zdjecie przełącznika ? Muszę zobaczyć jak to zmodyfikować pod mój układ...Leciał na dół extra... Wysłane z taboreta...
oprych Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Wy coś kurw knujecie Znajdę ta wypowiedź Akjam-a jak pisał że to jest be bo nie ori
Multis Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 nie wierzysz w swoją robotę Gdyby nie Twoja robota, dalej bylibymy w lesie przez "fachowców". Więc Ty dyktujesz cene....Wysłane z taboreta... Wy coś kurw knujecie Znajdę ta wypowiedź Akjam-a jak pisał że to jest be bo nie ori Wysłane z taboreta... Wy coś kurw knujecie Znajdę ta wypowiedź Akjam-a jak pisał że to jest be bo nie ori Ty masz po kosztach... Wysłane z taboreta...
Rekomendowane odpowiedzi