OKO Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 obiecałem, że Maxowi to znajde na nastepny wypad :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Ja spadam spać panowie bo dziś nie ogarniam za mało piwek i dlatego
akjam Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Jakie zimne aż mnie gardło rozbolało... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: Jutro znowu q***wa do pracy!
Miszka82 Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Akjam jeszcze nie wiem ale może bedzie podwyżka podstawy(teraz mam 16000pln netto :gwizdanie:) no i może jakis większy limit na paliwko prewmia bez zmian 20000 pln netto
keżor Opublikowano 10 Lutego 2010 Autor Opublikowano 10 Lutego 2010 ja tego nie ogarniam...chyba wypadne z gry Miszka! Otwórz sobie bronxa i wtedy jest lepiej! Mówię Ci! :kox: browarów brak zreszta od wczoraj mam chwilowy stręt do alko :gwizdanie: Aaaaa.... Miałeś jakieś spotkanie biznesowe... Załatwiłeś coś po pijoku?!?!?! :naughty: :naughty: dlatego na spocie ni był ciekawe czy wywalczył tego avansa
Miszka82 Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 niechętnie daja te podwyżki, cały czas sie tłumaczą kryzysem :polew:
OKO Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 ja tego nie ogarniam...chyba wypadne z gry Miszka! Otwórz sobie bronxa i wtedy jest lepiej! Mówię Ci! :kox: browarów brak zreszta od wczoraj mam chwilowy stręt do alko :gwizdanie: Aaaaa.... Miałeś jakieś spotkanie biznesowe... Załatwiłeś coś po pijoku?!?!?! :naughty: :naughty: dlatego na spocie ni był ciekawe czy wywalczył tego avansa pewnie nie pamięta :polew:
akjam Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 ja tego nie ogarniam...chyba wypadne z gry Miszka! Otwórz sobie bronxa i wtedy jest lepiej! Mówię Ci! :kox: browarów brak zreszta od wczoraj mam chwilowy stręt do alko :gwizdanie: Aaaaa.... Miałeś jakieś spotkanie biznesowe... Załatwiłeś coś po pijoku?!?!?! :naughty: :naughty: dlatego na spocie ni był ciekawe czy wywalczył tego avansa pewnie nie pamięta :polew: I ciekawe jak wygląda po tym spotkaniu z gejami???? :kox: :naughty: :polew: :polew: :polew:
stanley Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Akjam jeszcze nie wiem ale może bedzie podwyżka podstawy(teraz mam 16000pln netto :gwizdanie:) no i może jakis większy limit na paliwko prewmia bez zmian 20000 pln netto Miszka, gdzieś tam przecinek zapomniałeś wstawić :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 jedno pamiętam, że sie najebałem i wyzwałem kilku od pedałów ale chyba mnie lubią i wiedzą, że po pijaku mówie prawdę :> i za to mnie cenią :polew:
akjam Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 jedno pamiętam, że sie najebałem i wyzwałem kilku od pedałów ale chyba mnie lubią i wiedzą, że po pijaku mówie prawdę :> i za to mnie cenią :polew: No chyba, że tak... :good: :polew: :polew: p.s. Pomóżcie koledze! :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_czy_dokladka_sline_sie_zmiesci-t117042.0.html;topicseen
stanley Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 jedno pamiętam, że sie najebałem i wyzwałem kilku od pedałów ale chyba mnie lubią i wiedzą, że po pijaku mówie prawdę :> i za to mnie cenią :polew: podobno krzyczałes tak na personel tego baru :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 z wieczora siemka otwieraj browarka i dajesz w rozmowę z nami :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 standard, dobra ide spać narazie dziewczynki
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 standard, dobra ide spać narazie dziewczynki ee ty pipko jedna
stanley Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 standard, dobra ide spać narazie dziewczynki narka
keżor Opublikowano 10 Lutego 2010 Autor Opublikowano 10 Lutego 2010 jedno pamiętam, że sie najebałem i wyzwałem kilku od pedałów ale chyba mnie lubią i wiedzą, że po pijaku mówie prawdę :> i za to mnie cenią :polew: No chyba, że tak... :good: :polew: :polew: p.s. Pomóżcie koledze! :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_czy_dokladka_sline_sie_zmiesci-t117042.0.html;topicseen nie wysyłaj na bani ludzi na techniczny , bo kropki polecą
Rekomendowane odpowiedzi