Multis Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 turzol rezasz coś jutro albo sobota ? ja ma coś tam po podłubania to mógłbym Ci przy okazji klucze oddać, ps nie potrzebuję pomocy no może Vaga podpiąć bo mój się już wy***ał do końca ale jak nie masz to i tak nie ma problemu Zaleciało gorzałą...Wysłane z taboreta...
pajda Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 pssyyt Carlsberg z Biedry Pajda dzisiaj zawiozłem do Delocha felgi, kolesie nieźle ogarniają temat mają dużo roboty przez wakacje? jaki czas oczekiwania ?
turzol Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 pssyyt Carlsberg z Biedry Pajda dzisiaj zawiozłem do Delocha felgi, kolesie nieźle ogarniają temat mają dużo roboty przez wakacje? jaki czas oczekiwania ? Mają sporo, 3tyg będe czekał. Wytrzymasz? turzol rezasz coś jutro albo sobota ? ja ma coś tam po podłubania to mógłbym Ci przy okazji klucze oddać, ps nie potrzebuję pomocy no może Vaga podpiąć bo mój się już wy***ał do końca ale jak nie masz to i tak nie ma problemu Jeszcze nie wiem co z sobotą, zgadamy się. vcdsa mam jakby co
pajda Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 pssyyt Carlsberg z Biedry Pajda dzisiaj zawiozłem do Delocha felgi, kolesie nieźle ogarniają temat mają dużo roboty przez wakacje? jaki czas oczekiwania ? Mają sporo, 3tyg będe czekał. Wytrzymasz? spoko a jak się prezentuje twój na avusach ? pewnie już jakaś sesja była
turzol Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 pssyyt Carlsberg z Biedry Pajda dzisiaj zawiozłem do Delocha felgi, kolesie nieźle ogarniają temat mają dużo roboty przez wakacje? jaki czas oczekiwania ? Mają sporo, 3tyg będe czekał. Wytrzymasz? spoko a jak się prezentuje twój na avusach ? pewnie już jakaś sesja była Sąsiady się dzisiaj zbiegły na garażu i podziwiali. Fajne koło
GreGoriO Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 i ja się przywitam chociaż już w ES.
Arturoo Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 i ja się przywitam chociaż już w ES. Koniec dobrego ?
GreGoriO Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Niestety...tylko tydzień w PL. Cały czas w siodle. sama Polska to 1100km. i to tylko południe. Uff
Horneth Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Turzol to na drugim kpl kół jest ok ? Deloch ostatnio by dostał po zębach tarczą sprzęgłową z tego mojego golfa... źle ja zregenerował tzn okładzine za grubą dał i musiałem zrzucać skrzynie drugi raz przez niego. Kase oddał a ja wybecalowałem 500zł na nowe sprzęgło. Byłeś na tej geometrii ?
Rekomendowane odpowiedzi