Ravu Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) Masz do tego jakieś oprogramowanie? Tylko płytka była z sterami do róźnych wersji softów. Edytowane 24 Października 2014 przez Ravu
pajda Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 A tu co taka cisza ? Net wszystkim wysiadł. PS1. spot w SG , frekwencja mega + 2 kebsy PS2. Stanley cisza
Miszka82 Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 +1 za spota Miszka no zbieram się do przesłuchania tej płytki ale jakoś nie mam kiedy, może dziś Ucho Tyś jest na ST , masz coś do pogrzebania przy aucie ? ja będę atakował garaż koło 15-16
akjam Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Ty się Miszka pokaż wreszcie tą nówka nie śmiganą!
secio84 Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Wersja start stop skoda Felicja 97r u mnie na serwisie takie cudeńka hehe
ucho.77 Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Ucho Tyś jest na ST , masz coś do pogrzebania przy aucie ? ja będę atakował garaż koło 15-16 tak jak gadaliśmy daj znać,wpadnę na chwile
Miszka82 Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Pany zajeżdżam na stację kontroli pojazdów a tam stary dziad mi pado, że nie zrobi mi przeglądu bo nie ma tabliczki znamionowej na prawym słupku WTF nigdy nikt czegoś takiego nie szukał zawsze VIN spod maski i tyle a ten twardo, że powinna być i nie zrobi przeglądu Ostatni raz tabliczkę znamionową pamiętam jak miałem malucha w 1999 roku
Miszka82 Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 no mała zasnęła , zaraz obiadek i na garaż uchu puszczę Ci esa jak już będę jak co wpadaj ja tam takie drobne prace będę wykonywał
stanley Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Pany zajeżdżam na stację kontroli pojazdów a tam stary dziad mi pado, że nie zrobi mi przeglądu bo nie ma tabliczki znamionowej na prawym słupku WTF nigdy nikt czegoś takiego nie szukał zawsze VIN spod maski i tyle a ten twardo, że powinna być i nie zrobi przeglądu Ostatni raz tabliczkę znamionową pamiętam jak miałem malucha w 1999 roku przeca audi ma pod maską chyba, przynajmniej B5
Rekomendowane odpowiedzi