Miszka82 Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 ja wczoraj ostatecznie delikatnie ale dziś na Kato się wybieram i będzie do odcinki zakończone kebabem Miszka coś dla Ciebie jest temat na forum i dość ciekawie to wygląda http://allegro.pl/dokladka-zderzaka-tyl-audi-a4-b6-sedan-i-avant-i4523689583.html widziałem ale nie podoba mi się ta rzeźba tylko s-line i koniec, a póki co mam już szprej i jebne tą dokładkę samodzilenie bo już mnie wk***ia a później i tak pójdzie do wyjebania bo jest w nij dzira na LPG
franciszek Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 Pany jak rozkminic czy lusterko wew fotochrom jest z b6 lub b7 roznia się numerami.
ucho.77 Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 psyt Franciszek lusterka różnią się numerami pisz do Turzola . Oprych brak słów
franciszek Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 psyt Franciszek lusterka różnią się numerami pisz do Turzola . Dzieki Grzesiek Jak znajdziesz chwile to daj kontakt na te piny kable i ile czego kupic :facepalm: pzdr
stanley Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 psyt tyskie BTW Pierwszy raz w życiu pokusiłem się jechać do Fashion House na wyprzedaż pierwszy i ostatni Zero wyboru, ludzi w ciuul, szkoda gadać
ucho.77 Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 psyt tyskie BTW Pierwszy raz w życiu pokusiłem się jechać do Fashion House na wyprzedaż pierwszy i ostatni Zero wyboru, ludzi w ciuul, szkoda gadać :-) było się spytać, tam wogle nie ma po co jechać
stanley Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 psyt tyskie BTW Pierwszy raz w życiu pokusiłem się jechać do Fashion House na wyprzedaż pierwszy i ostatni Zero wyboru, ludzi w ciuul, szkoda gadać :-) było się spytać, tam wogle nie ma po co jechać mądry polak.....
Ravu Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 Pany mam dobry link gdzie nie przycina tylko nie wiem czy mogę napisac żeby nie było ostrzezenia Dawaj, na różnych forach piszą bez ograniczeń, ale z reguły same fejki
akjam Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 No ja liczyłem a Adamka ale Szpilka szybszy, lepszy był po prostu.
franciszek Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 No i Szpilka wygrał. Noooo, ale jakoś czuć to zwycięstwo bez specjalnej radości. No ja liczyłem a Adamka ale Szpilka szybszy, lepszy był po prostu. Ja tez liczyłem ze Adamek da rade ale swoje juz zrobił...
Ravu Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 Ale widać było, jak Adamek puścił strzała to Szpilkę odsadzało - parę w łapie dalej ma
ucho.77 Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 quwa juz w robo Franciszek jeszcze z Pajdą możesz pogadać ile pinów trzeba
Rekomendowane odpowiedzi