diman Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 To Kędzior zaraz na PW pośle Ci numer konta to przelejesz mi zaliczkę inaczej miejsce przepada hehe dobrze że niedawno była wypłata witam witam kolegów z katowic, podczytuję co tam się u was dzieje, ale żadnych ciekawych info, poza ustawką na jakąś bibę, tu nie widzę a co twoim zdaniem jest ciekawe? bo jak dla mnie to co chwilę się coś ciekawego tutaj przewija zgadza sie :nabijasie: i to wszystko co sie tu przewija
mech15 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 , śledzę już jakiś czas ten temat: fajna atmosfera -tak jak na gliwickich
Maxito Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 To Kędzior zaraz na PW pośle Ci numer konta to przelejesz mi zaliczkę inaczej miejsce przepada hehe dobrze że niedawno była wypłata witam witam kolegów z katowic, podczytuję co tam się u was dzieje, ale żadnych ciekawych info, poza ustawką na jakąś bibę, tu nie widzę a co twoim zdaniem jest ciekawe? bo jak dla mnie to co chwilę się coś ciekawego tutaj przewija zgadza sie :nabijasie: i to wszystko co sie tu przewija lepiej bym tego nie ujął
mech15 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 To Kędzior zaraz na PW pośle Ci numer konta to przelejesz mi zaliczkę inaczej miejsce przepada hehe dobrze że niedawno była wypłata witam witam kolegów z katowic, podczytuję co tam się u was dzieje, ale żadnych ciekawych info, poza ustawką na jakąś bibę, tu nie widzę a co twoim zdaniem jest ciekawe? bo jak dla mnie to co chwilę się coś ciekawego tutaj przewija zgadza sie :nabijasie: i to wszystko co sie tu przewija
Kanar Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 hmm to może też bym podjechał Was pooglądać jutro Mech15 - prosty wniosek zaglądaj częściej
akjam Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 a ja własnie drugiego bronka otworzyłem o pierwszym nie wspominałem bo jeden to nawet nie warto zagadywać :gwizdanie: Max! Co pijesz? REDSy? :naughty: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 To Kędzior zaraz na PW pośle Ci numer konta to przelejesz mi zaliczkę inaczej miejsce przepada hehe dobrze że niedawno była wypłata witam witam kolegów z katowic, podczytuję co tam się u was dzieje, ale żadnych ciekawych info, poza ustawką na jakąś bibę, tu nie widzę a co twoim zdaniem jest ciekawe? bo jak dla mnie to co chwilę się coś ciekawego tutaj przewija zgadza sie :nabijasie: i to wszystko co sie tu przewija zapomniałeś diman jeszcze dodać; hehe noi żarcie tak jak już dopisał Max
Maxito Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 siema ziomek co tam rezasz furacza a olej sprawdziłeś
diman Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 , śledzę już jakiś czas ten temat: fajna atmosfera -tak jak na gliwickich fajna atmosfera bo ekipy gliwice i katowice sa za***iste
Maxito Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 a ja własnie drugiego bronka otworzyłem o pierwszym nie wspominałem bo jeden to nawet nie warto zagadywać :gwizdanie: Max! Co pijesz? REDSy? :naughty: :polew: :polew: od redsów jest krolu ja leszki wchłaniam
mech15 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Mech15 - prosty wniosek zaglądaj częściej postaram się regularnie, haha
diman Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 To Kędzior zaraz na PW pośle Ci numer konta to przelejesz mi zaliczkę inaczej miejsce przepada hehe dobrze że niedawno była wypłata witam witam kolegów z katowic, podczytuję co tam się u was dzieje, ale żadnych ciekawych info, poza ustawką na jakąś bibę, tu nie widzę a co twoim zdaniem jest ciekawe? bo jak dla mnie to co chwilę się coś ciekawego tutaj przewija zgadza sie :nabijasie: i to wszystko co sie tu przewija zapomniałeś diman jeszcze dodać; hehe noi żarcie tak jak już dopisał Max te tematy to akurat zadziej ida nie wiem czemu a moze dlatego ze to forum
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 , śledzę już jakiś czas ten temat: fajna atmosfera -tak jak na gliwickich fajna atmosfera bo ekipy gliwice i katowice sa za***iste co prawda to prawda :good: ja się zabieram za tyskie :drool:
Maxito Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 , śledzę już jakiś czas ten temat: fajna atmosfera -tak jak na gliwickich fajna atmosfera bo ekipy gliwice i katowice sa za***iste zwłaszcza z katowic :polew:
diman Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 , śledzę już jakiś czas ten temat: fajna atmosfera -tak jak na gliwickich fajna atmosfera bo ekipy gliwice i katowice sa za***iste zwłaszcza z katowic :polew: :no:
Kanar Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 dostałem dzisiaj silniczek do jednej lampy czekam na drugi ale już widze że że plug&play to to nie będzie całe życie pod górke z tym autem
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 wiesz Diman od czasu do czasu pasowało by żeby coś napisać na temat tak więc przyszła chwila na słowo o motoryzacji: fajne auto ok koniec słowa o motoryzacji, nom to ja ide po tego browarka :polew:
Maxito Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 , śledzę już jakiś czas ten temat: fajna atmosfera -tak jak na gliwickich fajna atmosfera bo ekipy gliwice i katowice sa za***iste zwłaszcza z katowic :polew: :no: tak wiem gliwice the best może i fakt ale i tak was kiedys przegonimy poczekaj aż kędzior moderatorem zostanie to co chwila awarie będziecie mieli na gliwicach [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 18:43_________________________________________________akjam co sądisz o tym grupowym u rogala czemu się wachasz za 900 pln to jak za darmo palio 100 to klocek wychodzi a tu min 1500 biorą
Rekomendowane odpowiedzi