Maxito Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 stanleyu dlaczego się do mnie nie odezwałeś ???
Bulczas Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Koledzy a wsumie Keżor bo się zna podejdą mi fele 8x18 et50 i oponą 225/40 bo mam fajne na oku
Maxito Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 oto moje szkolne zainteresowania poiem ci kędziorek że w takim tępie z tym spamem to w tym msc 1000 peknie i trzeba będzie jakąś bibe zorganizować może mniej kulturalną niż w gliwicach :zemdlal:
keżor Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Opublikowano 11 Lutego 2010 Koledzy a wsumie Keżor bo się zna podejdą mi fele 8x18 et50 i oponą 225/40 bo mam fajne na oku z dystansami tak
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 hehe to mnei rozwaliło :polew: Max ja to się już niemogę doczekać grillów :drool: :drool: :drool:
diman Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 stanleyu dlaczego się do mnie nie odezwałeś ??? bo cie nie lubi
Bulczas Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Koledzy a wsumie Keżor bo się zna podejdą mi fele 8x18 et50 i oponą 225/40 bo mam fajne na oku z dystansami tak Gościu ma je założone w pasku i mówi że wszystko jest ok
Kanar Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 no mogłoby być już ciepło i fest długo jasno
Maxito Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 hehe to mnei rozwaliło :polew: Max ja to się już niemogę doczekać grillów :drool: :drool: :drool: :polew: tylko kto nas po tych grilach porozwozi chyba że namiot zorganizujemy
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 no mogłoby być już ciepło i fest długo jasno nom się już doczekać niemogę :> krótkie spodenki koszulunia i pełen luzzzzzzz Max jak już będzie ciepło to niema się o co martwić zamarznąć już nie zamarzniemy więc zero problemu :polew: na piechotę się będzie do domu chodziło :polew:
keżor Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Opublikowano 11 Lutego 2010 Koledzy a wsumie Keżor bo się zna podejdą mi fele 8x18 et50 i oponą 225/40 bo mam fajne na oku z dystansami tak Gościu ma je założone w pasku i mówi że wszystko jest ok no to dziwne , to by wychodziło na to że u Ciebie też będzie ok, ale jak dla mnie to mega schowane będą i możliwe że będą trzeć o wachacze najlepiej założyć i sprawdzić Kędzior , ten demot o Gustach też mnie rozwalił wczoraj na łopaty :polew:
Bulczas Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Koledzy a wsumie Keżor bo się zna podejdą mi fele 8x18 et50 i oponą 225/40 bo mam fajne na oku z dystansami tak Gościu ma je założone w pasku i mówi że wszystko jest ok no to dziwne , to by wychodziło na to że u Ciebie też będzie ok, ale jak dla mnie to mega schowane będą i możliwe że będą trzeć o wahacze najlepiej założyć i sprawdzić Kędzior , ten demot o Gustach też mnie rozwalił wczoraj na łopaty :polew: No pewnie bym tak zrobil ale gość jest z legnicy
diman Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 no mogłoby być już ciepło i fest długo jasno nom się już doczekać niemogę :> krótkie spodenki koszulunia i pełen luzzzzzzz Max jak już będzie ciepło to niema się o co martwić zamarznąć już nie zamarzniemy więc zero problemu :polew: na piechotę się będzie do domu chodziło :polew: a nie dresik :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 wiadomość od Jarko (napisał na gliwickich) Tak się prezentuje Śląska paczka do Knurowa 8. baq_didila 14. keżor 16. Guregoru 21. egon47 25. Kędzior 28. Czester 29. miron78 33. Pucek 36. diman 69. A-rek 91. Maxito1981 Oczywiście o kalendarze chodzi http://www.a4-klub.pl/smf/kalendarze_scienne_2010_najladniejsze_zdjecia_a4_zapisy-t111315.0.html Sprawdźcie czy się zgadza i dajcie znacia na PW bo właśnie Wam to pakuje. pozdr.[br]Dopisany: 11 Luty 2010, 19:01_________________________________________________ no mogłoby być już ciepło i fest długo jasno nom się już doczekać niemogę :> krótkie spodenki koszulunia i pełen luzzzzzzz Max jak już będzie ciepło to niema się o co martwić zamarznąć już nie zamarzniemy więc zero problemu :polew: na piechotę się będzie do domu chodziło :polew: a nie dresik :gwizdanie: dresik tylko w zimniejsze dzionki i podczas wyjścia do barów
Maxito Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 no mogłoby być już ciepło i fest długo jasno nom się już doczekać niemogę :> krótkie spodenki koszulunia i pełen luzzzzzzz Max jak już będzie ciepło to niema się o co martwić zamarznąć już nie zamarzniemy więc zero problemu :polew: na piechotę się będzie do domu chodziło :polew: tak ty sie 7 puscisz na warszawę a jak na A4 wyskoczę na wrocław :polew:
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 no mogłoby być już ciepło i fest długo jasno nom się już doczekać niemogę :> krótkie spodenki koszulunia i pełen luzzzzzzz Max jak już będzie ciepło to niema się o co martwić zamarznąć już nie zamarzniemy więc zero problemu :polew: na piechotę się będzie do domu chodziło :polew: tak ty sie 7 puscisz na warszawę a jak na A4 wyskoczę na wrocław :polew: a ja to w sumie będę łapał stopa :gwizdanie: Rafał może potwierdzić że skutecznie zatrzymuję pędzące pojazdy :gwizdanie: :polew:
Bulczas Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 no mogłoby być już ciepło i fest długo jasno nom się już doczekać niemogę :> krótkie spodenki koszulunia i pełen luzzzzzzz Max jak już będzie ciepło to niema się o co martwić zamarznąć już nie zamarzniemy więc zero problemu :polew: na piechotę się będzie do domu chodziło :polew: No zgadza się lejąc na nie :polew:tak ty sie 7 puscisz na warszawę a jak na A4 wyskoczę na wrocław :polew: a ja to w sumie będę łapał stopa :gwizdanie: Rafał może potwierdzić że skutecznie zatrzymuję pędzące pojazdy :gwizdanie: :polew:
akjam Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 akjam co sądisz o tym grupowym u rogala czemu się wachasz za 900 pln to jak za darmo palio 100 to klocek wychodzi a tu min 1500 biorą Nie, nie! Ja tak na 90% pojadę!
Rekomendowane odpowiedzi