franciszek Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 (edytowane) buongiorno Edytowane 26 Listopada 2014 przez franciszek
oprych Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 (edytowane) Nie mam pojęcia dlaczego układ był poprawiony a jednak po chwili działania staje się bezużyteczny wiec stwierdziłem ze odpuszczam Już byłem u samochodowego elektryka aby mi przymierzyl dokładnie instalacje drzwi i pociągnęłe przezemnie kable no i na moje nieszczęście wszystko jest OK Trza zamienic z uchowym. Ja jednak twierdze ze masz cos ppdupcone... Macie kopie 1:1 ty na nowych flakach... robiliśmy przekładkę miedzy moim a od ucha no i niestety mój u ucha dalej miał problemy a ucha u mnie działał teraz już nieważne rozprułem już instalacje temat zamykam bynajmniej u mnie Dziękuje Multis za poświęcony czas i prace Edytowane 26 Listopada 2014 przez oprych
Multis Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Ok celniemy sie. A przek. Ten czarny tez wezme od ciebie
krolu Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Ale wy tutaj nadal bzdury piszecie....
oprych Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 jasne jest mi on teraz nie potrzebny
Miszka82 Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Ale wy tutaj nadal bzdury piszecie.... Ty żyjesz ? jasne jest mi on teraz nie potrzebny a Ty się naucz w końcu cytować albo pisz o kogo piszesz
oprych Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Miszka to do Ciebie - jesteś GUPI
Miszka82 Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Miszka to do Ciebie - jesteś GUPI co nowego ?
stanley Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 psyt Miszka, następny spot chyba w Tychach - mam nadzieję, że zobaczę twoją facjatę
Miszka82 Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 psyt Miszka, następny spot chyba w Tychach - mam nadzieję, że zobaczę twoją facjatę jak to mówią : Przyszła koza do woza Nie to wóz przyjedzie do kozy ps: jak możecie tak dzień dzień walić do ryja tego nie pojmuję, zawsze zastanawiam się kto jest "gorszy" Wy co walicie codziennie niedużo, czy ten co doj**ie raz,dwa razy w tygodniu do odcinki czyli Ja
Rekomendowane odpowiedzi