stanley Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 ok a klient poczty ? wcześniej miałem w operze i outlook'u....
Multis Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 ok a klient poczty ? wcześniej miałem w operze i outlook'u.... Opera mail. Kilka kont naraz . Oddzielne od opery.
stanley Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 ok a klient poczty ? wcześniej miałem w operze i outlook'u.... Opera mail. Kilka kont naraz . Oddzielne od opery. oki właśnie szukałem gdzie w nowej operze jest poczta i doopa A teraz pytanie za 100pkt Kiedyś po formacie ( miałem chyba przez 4 lata Viste) z Kędziorem zainstalowaliśmy win 8.1 od tego momentu nie widzę wi-fi od sąsiada. Wczoraj z sąsiadem zrobiliśmy format i mam win 7 - sygnału od sąsiada dalej brak. Dodam, że widzę fc**j innych sieci.... Poza tym, przy formacie zauważyłem, że vista była na osobnej 10cio gigowej partycji, a nowy system jest normalnie na C.... morgen o kurna ... :heat: Andrzejki się udały ?
pajda Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 morgen o kurna ... :heat: Andrzejki się udały ? no mega impra w cafe( dawne ame) tańce, wóda itd i film potargany
Multis Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 ok a klient poczty ? wcześniej miałem w operze i outlook'u.... Opera mail. Kilka kont naraz . Oddzielne od opery. okiwłaśnie szukałem gdzie w nowej operze jest poczta i doopa A teraz pytanie za 100pkt Kiedyś po formacie ( miałem chyba przez 4 lata Viste) z Kędziorem zainstalowaliśmy win 8.1 od tego momentu nie widzę wi-fi od sąsiada. Wczoraj z sąsiadem zrobiliśmy format i mam win 7 - sygnału od sąsiada dalej brak. Dodam, że widzę fc**j innych sieci.... Poza tym, przy formacie zauważyłem, że vista była na osobnej 10cio gigowej partycji, a nowy system jest normalnie na C.... morgen o kurna ... :heat: Andrzejki się udały ? Poszukaj opera mail. Jest osobny program. Co do tematu wifi to temat rzeka. Jeszcze pokombinuj ze sterami. Albo moze wymuś wpisując po ssid
H4mm3R Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 ok a klient poczty ? wcześniej miałem w operze i outlook'u.... Thunderbird ;-)
Multis Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 ok a klient poczty ? wcześniej miałem w operze i outlook'u.... Opera mail. Kilka kont naraz . Oddzielne od opery. oki właśnie szukałem gdzie w nowej operze jest poczta i doopa A teraz pytanie za 100pkt Kiedyś po formacie ( miałem chyba przez 4 lata Viste) z Kędziorem zainstalowaliśmy win 8.1 od tego momentu nie widzę wi-fi od sąsiada. Wczoraj z sąsiadem zrobiliśmy format i mam win 7 - sygnału od sąsiada dalej brak. Dodam, że widzę fc**j innych sieci.... Poza tym, przy formacie zauważyłem, że vista była na osobnej 10cio gigowej partycji, a nowy system jest normalnie na C.... morgen o kurna ... :heat: Andrzejki się udały ? http://www.opera.com/pl/computer/mail
secio84 Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Panie latasz na 19 niski profil i zawieszenie swoje dostaje... Poszły górne wahacze? Ile na nich zrobiłeś? PS. Będzie gwint z Eibach na sprzedaż Komplet przód wymieniałem chyba 3 lata temu. POszły górne wahacze i dól delikatnie też cos tam się luzuje. Zrobiłem z 70 tysi na tym... Jaki ten gwint? Dawaj szczegóły na PW. Ja ma na Lmi zrobione 130 tys i nic nie widać jeszcze.
franciszek Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Pany mam z przodu zwykły zderzak w swoim sztruclu,czy jest możliwość dołożenia dokładki plus kratki z s line? Mocowania są identyczne?Czy jednak będzie z tym rzezba ??
Multis Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Pytaj ucha. Mistrza flexa No to psyyyyt...
franciszek Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Pytaj ucha. Mistrza flexa Grzesiek jest w trasie,jak się domyślam . Ale luzik nie ma pospiechu.Danke Multis
Miszka82 Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Pany mam z przodu zwykły zderzak w swoim sztruclu,czy jest możliwość dołożenia dokładki plus kratki z s line? Mocowania są identyczne?Czy jednak będzie z tym rzezba ?? da się po weekendzie
franciszek Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Pany mam z przodu zwykły zderzak w swoim sztruclu,czy jest możliwość dołożenia dokładki plus kratki z s line? Mocowania są identyczne?Czy jednak będzie z tym rzezba ?? da się po weekendzie Miszka rozumiem,że nie p&p ? Maniłeś to u siebie?
Miszka82 Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Pany mam z przodu zwykły zderzak w swoim sztruclu,czy jest możliwość dołożenia dokładki plus kratki z s line? Mocowania są identyczne?Czy jednak będzie z tym rzezba ?? da się po weekendzie Miszka rozumiem,że nie p&p ? Maniłeś to u siebie? p&h*j do d*py ale Panie nie ma rzeczy niemożliwych da się to zrobić Ucho to ma w jednym palcu
Rekomendowane odpowiedzi